Sopes Fredes i Batuts de fruita by Mas de Caret!!!!

Visca!!!! Ja fa caloooor!!!
El mes de Juny s'acaba i les demostracions de cuina als Mercats de Reus també s'acaben, tot i així encara em queden uns post per penjar...avui us en presento dues demostracions en una, la Teresa i la Roella (la filla de la Teresa) de Mas de Caret, ens van fer un divendres  els Batuts i Xarrups de fruita, i aquest dimecres al matí Sopes fredes..la Teresa ens va voler fer una xerrada saludable,aromàtica i econòmica...i afegeixo molt interessant...




El primer dia va fer un BATUT de FRUITA i un XARRUP, ho va fer amb les fruites madures que va trobar aquell dia al mercat, el que més em va agradar és que ella ens va donar la idea general, i va improvisar sobre la marxa...amb la idea que cadascú els pot fer segons les seves preferències...EL batut va ser més tropical i va fer servir llet de coco, i al xarrup i va posar el que els nens que hi havia allà li van demanar...la Teresa donava gust d'escoltar!!! Evidentment ho vem tastar tot, fins i tot el Pol va tastar el BATUT...i malgrat les mil cares pels nous sabors...ell s'ho fotia!!!!(aquest nen perilla a les meves mans, je je je)



Aquell dia vaig marxar cap a casa amb flors de Sant Joan, tarongina i llorer...


El segon dia va fer una demostració de SOPES FREDES ideals per aquest mesos d'estiu. Nosaltres ens les vem prendre calentes, doncs requerien unes 3 o 4 hores de nevera, però malgrat això, les SOPES van estar molt bones.

La Teresa de Mas de Caret


Sopa de Cogombre i iogurt
Fins i tot la Teresa va fer una versió de la seva recepta, en lloc d'ametlles va posar nous.

Crema de carbassó i nous

Les receptes:



Al Mas de Caret és una masia d'agroturisme on pots fer moltes activitats, entre elles passejar pel Parc de les Olors amb una visita guiada...El divendres li vaig fer una comanda i així el dimecres vaig marxar cap a casa amb sajolida fresca i un pot de sal d'herbes (fet per ella!!!). Vaig sortir-ne molt contenta de les dues demostracions, carregada d'idees i alternatives!!!! (no sempre és així!!!)


Encara em queden unes entrades pendents del Mercats de Reus...ja les faré...

7 comentaris

  1. Marta fantasticas y fresquitas ahora en verano deben de ser la gloria¡¡
    Peto

    ResponElimina
  2. Mmmmm...quina entrada més fresca!!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponElimina
  3. quina pintassa aquests plats, em quedo amb la ultima crema!! petons

    ResponElimina
  4. Genial, sobretot la sopa de cogombre. Els primers sempre em costen molt de pensar i això per l'estiu ha d'estar deliciós

    ResponElimina
  5. Aquests tallers són genials! quina enveja em fas tu!! i aquests plats ideals per combatre la calor ;-)

    ResponElimina
  6. Que interessant, no sé com és però no m'entero de res d'això del mercat. Hauré d'estar a l'aguait! Petonet, també per al Pol.

    ResponElimina
  7. Ahir vaig fer la de cogombre i no ens va acabar de convèncer. El meu marit va dir que tenia massa iogurt. La tornaré a fer donant menys pes al iogurt (potser els cogombres al ser dels petits hagués hagut de posar un més)

    ResponElimina