Xavier Fabra al Mercat Central de Reus...


El dijous 7 de Març cap el Mercat Central de Reus, dins dels tallers MENJA'T EL MERCAT va venir en Xavier Fabra, l'ànima del restaurant Quinta Forca, que per cert podeu veure la crònica aquí.

En el seu dia vaig quedar encantada del tracte rebut per l'equip de la Quinta Forca, malgrat la pluja, i quan vaig saber que en Xavier venia a Reus, el Pol, la càmera i jo, cap al mercat!!!
Ens va presentar un plat, que a mi personalment no em va cridar massa l'atenció, m'agraden tots els ingredients, però junts??? em va intrigar una mica...
Com sempre el Manel i la Teresa eren allà, i la seva crònica aquí!!!!


Aquí el Xavier, sense ulleres!!!


El plat que ens va presentar...ESCAROLA DE CABELL D'ÀNGEL , VERAT I GALERES MARAVILLADES AMB ESCABETX SUAU DE CARXOFES.

 


Tot a punt per a presentar el plat:

I presentem:

Per un costat, l'escarola amb les verduretes i el verat:


I per l'altre: les galeres sobre la maravilla:En Xavier, com a cuiner organitzat que és, ho portava tot tant preparat que li va sobrar temps. Com el lloc on es fan aquests tallers és una parada del mercat i per tant l'espai et permet interactuar amb el cuiner, es fa molt amé. Jo vaig tastar-ho tot excepte la galera (els estris no eren els adients!!) i ho vaig tastar per l'olor que feia, pas per la combinació del plat. He de dir que espectacular!!! Felicitats Xavier em vas tornar a convèncer amb allò que fas!!!!
Visca el km0!!!!Publica un comentari a l'entrada