Pollastre al curry...

A mesura que van passant els dies tot va tornant a la normalitat...un petit per casa altera el que era el teu dia a dia, però poc a poc vas tornant a fer allò que feies per exemple: compartir la cuina...amb la variació: mentre el petit dorm... Fer plans del que menjarem... i com... una recepta que havia de ser d'una manera...ha acabat d'aquesta!!! 

El llibre de cuina Índia, INDIAN FOOD MADE EASY by ANJUM ANAND, el vaig comprar a Londres, allà aquesta noia fa un programa a la BBC, o almenys el feia quan jo hi era!!!  Era genial veure-la, tenia una cuina enorme i feia els plats fàcils i atractius. 
I com que l'entenia quan parlava intentava veure-la sempre.

Aquesta cuina o t'agrada o no, és força especiada i fins i tot picant, l'avantatja és que si t'ho fas tu pots adequar-lo als teus gustos...sempre versionant...provant coses noves i aprofitant aquelles especies que van venir de Tailàndia...

De les espècies que necessitarem...per un costat una cullerada petita de "chilli" vermell i dues cullerades de garam masala o curry ( depèn del lloc en diuen d'una manera o d'una altra!)




I per altra banda els claus, el cardamom i la canyella...




Necessitem:

2 pits de pollastre tallats a trossets petits
Oli
252 g de llet de coco
1 all tallat petit
2 cebes tallades fines
Un tros de gingebre tallat petit
2 tomàquets ratllats
Aigua
Les espècies

En una cassola posem l'oli i passem els claus, el cardamom i la canyella durant 20 segons tot seguit la ceba, anem remenant i passats deu minuts afegim els alls i el gingebre, la sal i la resta d'espècies, remenem tot bé deu segons i  en aquest punt afegim el tomàquet ratllat, ho deixem uns deu minuts. Passat aquest temps tirem el pollastre i deixem que es cogui cinc minuts. Posem llet de coco i tapem la cassola, si cal afagim una mica d'aigua. Que cogui tot plegat vint minuts, passat el temps destapem, tastem, li afegim sal (o no!), i si no s'ha begut l'aigua ho deixem deu minuts més, quan més lent es faci més bo estarà!!!


Llest per a menjar...

2 comentaris

  1. Ha de ser ben bo, aquest pollastre. Les espècies m'encanten. Petons

    ResponElimina
  2. Jo sóc dels que no... tot el que està massa especiat no m'acaba de fer el pes... què hi farem!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina