Taller amb la Mariona Quadrada!!!

El dijous 20 de desembre per la tarda al Mercat de Reus, la Mariona Quadrada ens va oferir un menú per a Festes, per si algú havia de preparar l'àpat i encara no sabia que fer!!! 

La Mariona va cridar l'atenció de força gent, i el taller va ser un èxit de públic...la sort d'escoltar aquesta dona és que sempre n'aprens alguna cosa...i en mi... desperta idees (culinàries!!!)...i això m'agrada!!!!
Al final del taller podies degustar el que s'havia cuinat...i jo ja vaig marxar, doncs no m'agrada l'actitud d'algunes persones...semblen veritables voltors que fa temps que no mengen res i estan allà esperant que pesquen i després encara critiquen, prefereixo no veure-ho!


Aquí totes les receptes:



De primer...uns entrants en format magdalenes farcides de poma i botifarra...


El plat de peix...un caldo de bollabesa amb foradat, flamet i gambes embolicades...aquí només faltava tirar el caldo pel voltant del plat...



El plat de carn...vedella farcida de bolets amb vi ranci i cebetes...



I de postres, uns torrons casolans: Torronets de la duquessa... el proper post, doncs em vaig quedar amb les ganes de tastar-los!!!!


Gràcies Mariona i al Mercat de Reus per oferir-nos aquests tallers!!!!

9 comentaris

  1. I jo perquè sempre estic enfeinada a l'hora d'aquests tallers??? A veure si el segon trimestre m'organitzo millor i lliuro els dijous a la tarda ;-)
    ptnts
    dolça

    ResponElimina
  2. Gràcies pel comentari que fas!! Llàstima que no ho haguessis tastat, ja se sap, la gent quan veuen menjar perden el control. m'agrada que t'agradi i que tu en treguis idees. La cuina és això, un gran text que anem elaborant entre tots

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!! Els torronets ja els he fet i gaudit!!! boníssims!!!

      Elimina
  3. Vaja, ara he posat anònim! Sóc la Mariona

    ResponElimina
  4. La propera vegada m'avises! que agafaré el "trole" i pujo...
    Nani

    ResponElimina
  5. m'han agradat molt les propostes d'aquest taller ... especialment el caldo amb els flamets, que el penso incorporar en el menu d'aquest cap de setmana.... tres preguntes pràctiques:
    què és el foradat i en quin moment s'incorpora a la recepta, els flamets van al forn directes -no al bany maria_ què és l'acompanyament de color verd que sur a la foto ...
    una abraçada

    ResponElimina
  6. Alfons, el foradat és el flam que els va coure al forn a 160°al bany maria!!! I ll'acompanyament verd...era cigolet talladet petit...després afageixes el caldo i sura!!!!

    ResponElimina
  7. La bollabesa insuperable.. ha estat tot un exit...
    gràcies per la recepta i...... les explicacions!!
    Una abraçada

    ResponElimina