Taller amb la Mariona Quadrada!!!

El dijous 20 de desembre per la tarda al Mercat de Reus, la Mariona Quadrada ens va oferir un menú per a Festes, per si algú havia de preparar l'àpat i encara no sabia que fer!!! 

La Mariona va cridar l'atenció de força gent, i el taller va ser un èxit de públic...la sort d'escoltar aquesta dona és que sempre n'aprens alguna cosa...i en mi... desperta idees (culinàries!!!)...i això m'agrada!!!!
Al final del taller podies degustar el que s'havia cuinat...i jo ja vaig marxar, doncs no m'agrada l'actitud d'algunes persones...semblen veritables voltors que fa temps que no mengen res i estan allà esperant que pesquen i després encara critiquen, prefereixo no veure-ho!


Aquí totes les receptes:De primer...uns entrants en format magdalenes farcides de poma i botifarra...


El plat de peix...un caldo de bollabesa amb foradat, flamet i gambes embolicades...aquí només faltava tirar el caldo pel voltant del plat...El plat de carn...vedella farcida de bolets amb vi ranci i cebetes...I de postres, uns torrons casolans: Torronets de la duquessa... el proper post, doncs em vaig quedar amb les ganes de tastar-los!!!!


Gràcies Mariona i al Mercat de Reus per oferir-nos aquests tallers!!!!
Publica un comentari a l'entrada