Coca de cireres...

Sempre he vist la coca de cireres als forns i pastisseries...mai m'han cridat l'atenció...les cireres m'agraden molt si me les menjo sota l'arbre, de petita ho feia sovint..de gran no tant...

 No tinc l'ànsia de comprar-ne quan les veig...

 Des de que la Dolça va publicar la coca de cireres i va guanyar un concurs al setembre de 2010 (ui....si que ha passat temps!!!!) que la va dur als Casals...sempre que en veig, penso en ella, dibuixo un somriure i penso, tinc dos temes pendents: la coca de cireres i anar als Casals, com que el segon necessito més "logística"...aquí va la coca de cireres...


La recepta és un "copy-paste" de la coca de cireres de la Dolça, la coca la vaig fer amb la Thermomix...

 I fent-la vaig rebre la supervisió de la Glòria via whatsApp...tot un luxe...
 Dos detalls, la propera vegada posar-hi més cireres, i el segon, la base de la coca més fineta...
 De luxe, fàcil i molt bones!!!!
Publica un comentari a l'entrada