"20 a la Rambla"...ja venim...

A vegades participar en concursos té premi!!!!
Tarragona Gastronòmica regalava 20 invitacions per a degustar 1 menú de les Primeres Jornades del Peix Blau a Tarragona que es celebraven del 1 de Juny fins el dia 17, avui...participaven 29 restaurants de les tres Associacions :ARCS del Serrallo, la Part Alta de la Part Alta i TARRACO GUST de l'Eixample...
 Sorpresa la meva quan vaig saber que jo era una d'aquestes 20!!!!

 Al recollir la invitació varem saber a on ens havia tocat...al "20 a la Rambla"...i sorpresa la nostra quan aquesta setmana hem vist al Cuines en Juan Diego, el cuiner del restaurant...tota la setmana ens ha posat el caramel a la boca i el divendres ens el varem menjar!!!!


Quan vaig a un restaurant no em creo una expectativa del que m'espero, deixo que em sorprenguin i si m'agrada perfecte i sinó, ja m'han vist prou...he de dir que en vaig sortir encantada, però moooooooolt, a part de sentir-nos molt ben atesos, varem sortir tips i recordant cada un dels plats menjats...

Era un menú tancat, a mi em feia una mica de pal menjar tant per sopar, per això només havíem menjat una amanida per dinar (l'operació bikini ja està aquí)...però he dir que no em vaig deixar res...al.lucinant com cada un dels plats que ens anaven portant estava bo i el següent millor i al final em quedo amb tots els plats, cada un em va aportar una sensació diferent...i pensant...com en saben...i jo, una mindundi al seu costat!!!

Vaig sortir del restaurant feliç d'haver gaudit d'aquell àpat...encara ara, olors i sabors es barregen en el record......


 Una INEDIT ben fresqueta i una mica d'aigua i comencem....

 Seitó sobre el nostre pa amb tomàquet... que podeu veure la recepta aquí

Versió freda del sorell amb recuit de Fonteta i taronja amb festucs...
El iogurt de sardina amb recula, algues i cirera...
Aquí detall de les boles d'oli...
Llom de verat, mostassa dolça i gintònic sòlid...la recepta aquí

Arròs de peix blau amb suc d'espines...

Torrija-sardina-figaflor

Nubes amb petas zetas
I el cuiner, en Juan Diego, gràcies al Juan, al Joan Tejero i a tot l'equip, per fer-nos sentir com a casa nostra!!!!

Tornarem!!!!!

5 comentaris

 1. uns plats fantastics per apuntar-me com a restaurant pendent de visitar!!

  ResponElimina
 2. mmmm!!!! quines ganes! Estem a punt d'engegar el cotxe i cap a Tarragona falta gent!!

  PTNTS
  Dolça

  ResponElimina
 3. Efectivament, sembla molt bo, Marta! petons

  ResponElimina
 4. Quina sort, vaig veure’l tota la setmana al cuines, ja nomes faltava veure els plats del restaurant, un altre que queda apuntat per quan vinguem per Tarragona
  Petons

  ResponElimina
 5. Apa Marta, quin regal més xulo! Un menú de primera.
  Un petonet,
  Nani

  ResponElimina