Rovellons...al mes de maig!!! Tot és possible!

De les petites meravelles que ens dona la natura...jo sóc de les que estaria totalment d'acord en pagar una quota per poder anar a caçar bolets, però no seria com els caçadors, que ells si paguen però només per a disparar, no pas per a respectar per on passen....del dia que vem anar a veure si caçavem algun bolet, ho comentavem...doncs per allà on pasavem es notava si els caçadors havíen estat allà...ells no hi eren, per sort, però els casquets de les seves bales si que hi eren...costa tant recollir-los? que es pensen que es deterioren i s'incorporen a la natura?? Ja em perdonaran, però ells si paguen, i de nèts no en tenen res. Ja ho he dit. Si jo vaig al bosc, ja procuraré deixar-ho tot igual, i no deixar-hi res que no li pertanyi!!!!

Caloreta, màniga curta, bon calçat, cistell en mà i càmera penjada...deixar el cotxe en un lloc prudent i començar a caminar...sense sort...ui, perdó, sense sort al principi...però aviat el primer rovelló...quasi se'm queien les llàgrimes...mirant-lo, allà, amb aquella olor característica, aquell raig de llum que el deixava entreveure...aquell rovelló perfecte...fotos...mil, amb el mòbil  i la càmera, per poder -lo ensenyar i fer dentetes als germans!!!!

El resutat, el nostre cistell (que es veu mig buit, però és que és molt gran!!!) arribant a casa...1,3kg....Tots sans i ferms...

 De les trovalles més preuades aquesta...4 rovellons i un botó de rovelló....oooohhhh....agenollada allà davant d'ells... somrient....feliç i satisfeta....


 No tots van ser fàcils de trobar...però....n'hi ha!!! 25 rovellons cap a casa....


Amb l'objectiu complert, les darreres rialles...ja erem prop del cotxe i pel camí passava un cotxe amb dos nanos... els sentim i diuen "-Estos vienen del espárrago"....aquella mirada de còmplices i la mitja rialla...Innocents!!!!

 I per acabar amb la satisfacció....netejar els rovellons, tallarlos a trossos, uns alls tendres a la paella, i sofregir-los...ja no recordo amb què els varem acompanyar!!!!


Gràcies a la natura per donar-nos els seus fruits....I que duri!!!!

6 comentaris

  1. Estic d'acord amb tu!
    El rovellons són preciosos!!! Haurem d'esperar la tardor per tornar-los a tastar.
    Una abraçada!!!

    ResponElimina
  2. Ostres quines ganes de que arribi la tardor.... a veure si aquest any la natura ens regala aquests fruits tan bons!

    ResponElimina
  3. Marta; Aquets bolets, és caça major o menor...?
    Si és menor,és per la quantitat, sí és major, és per el gust, extraordinari i característic que té el rovelló.
    Que vagi de gust Marta¡¡ :-D ;-D

    ResponElimina
  4. Marta ya me estas haciendo los dientes largos,que falta una estacion todavia jaja
    Me encantan los rovellons
    peto

    ResponElimina
  5. Mira que tenim moltes ganes de anar a buscar bolets, però veien aquests patirem molt fins que arribi el moment de poder anar a buscar-ne i trobar-ne.
    Petons

    ResponElimina