Quinoa...a Falset!!!

La setmana passada estranya...dels 5 dies laborables...tres dilluns i dos diumenges!!! Curiòs no? je je je, els segon diumenge, és a dir dijous cap a Falset...feia un dia fantàstic...però 8º..fred...
A la revista CUINA num 125 ens van portar a dinar, pel preu de 1 menú menjàvem 2, vaja un 2*1 en tota regla!! Dels 20 llocs que ens van proposar quasi vem fer tard en tots, em sembla que a hores d'ara només en queden 3...els altres ja han caducat...per tant, no hi anirem!!!

Falset, ciutat vinícola, amb uns paratges plens de vinyes i reconeguts vins. Capital de comarca... el Priorat...productor de dues DOQ Montsant i Priorat... per sort, a 25 minuts de Reus...sense còrrer...i la veritat una comarca que conec poc, però m'agrada!!!

Vaig conèixer en Maties Fernández, xef del Quinoa, a la fira Hostelcat de Reus, em va sorpendre...i davant la possibilitat d'anar-hi per meitat de preu....només em calia reservar un dia a l'agenda!!!

Menú del dia....

Per començar un aperitiu... gamba, escopinya i sorbet de llimona:Ens van canviar els entrants, però aquest carpaccio de vedella, va ser un bon canvi:Una focaccia de sobrassada i formatge:Escuma calenta de fesols del ganxet amb rovell d'ou poché...Pollastre de pagès pota blava amb navalla sobre puré de patata...Formatges amb codonyat...Gelat de codonyat i fruites tropicals...Per veure... ÈTIM 2009... el vi de la cooperativa de Falset...garnatxa, sirah i merlot..un DO Monsant a preu de cost!

Al final de l'àpat una mini xerrada amb el Maties...(em va faltar la foto!!!)
...un dijous diferent...
Publica un comentari a l'entrada