Lot de Nadal...

Jo, no tinc lot de Nadal...us pot semblar una tonteria però recordo quan l'empresa ens el feia...feia il.lusió, molta il.lusió...ara el lot de Nadal me'l compro... una espatlla de pernil...allò que deiem de les petites coses...

Enguany, però n'he rebut un... del Gerard, un bon amic del meu germà petit, un nanu que a part de la seva feina habitual, és pagés...i un bon caçador de bolets... Vaig trucar-lo per comprar-li una garrafa d'oli del raig feta per ell, res a veure amb altres olis que es fan dir del primer raig (i us ho puc dir que n'he tastat bastants!!!)...la qüestió, que el dia que vem quedar, em va aparèixer amb una capsa de verdures...de les que prepara ell...fiu...un goig!!!!

Un enciam, una escarola, una pinya de bròquil (segons la meva mare rebordonit!), uns fulls d'api, unes taronges i 3 llimones...Qualsevol d'aquestes verdures amb el seu oli...no té paraules!!!

De tot cor, moltes gràcies Gerard! Una abraçada molt forta!!!!
Publica un comentari a l'entrada