Mercats de peix!!!!

Recorregut pels mercats de peix a Ciutadella i a Maó no hi podíen faltar!!!
Què és el que t'esperes quan vas a un mercat de peix? A mi m'agrada, mirar, preguntar i comprar...aquest cop, de peix no en vaig comprar, em vaig sentir una mica guiri, amb la càmera, preguntant que era aquell peix o aquell altre, de simpatia he de dir que va ser zero, però és el que hi ha!

El fet que estiguis a un apartament on els estris de cuina siguin els bàsics, va fer que no comprés cap peix a plaça!!! I de fet, només arribar ja ens vem fer amb el nero, i ja en vem tenir prou per part de les vacances! Així doncs el peix es va quedar allà i només el vaig fotografiar.

Molt peix de roca, molts CAP ROIG, i tot bastant car, però és clar, tot depén amb que ho comparis!!!!

Tant el de Ciutadella com el de Maó són molt bonics, el de Ciutadella de l'any 1895, tot enrajolat de color verd i blanc...curiòs per a unes peixateries! I el de Maó al costat del Claustre del Carme, on hi ha el Mercat....sa plaça que en diuen ells!
Els dos sorprenentment nets...únicament olor de peix!

Ciutadella:Maó:I l'espècie dessitjada...la llagosta!!! Eren vives, i quasi saltaven de la bàscula!!!
Grans i maques!!! El preu....??? una incògnita!!!!Fiu, quina pinta!

4 comentaris

 1. Quina pinta aquest peix! i les llagostes.... mmmm.... si que en fa que no en menjo....;_____)

  ResponElimina
 2. No em barrufen les parades on no es posa el preu, em queda claríssim que et cobren en funció del que creuen que et poden treure.

  Pase de mi ese cáliz.

  ResponElimina
 3. Et passa igual que a mi.Quan viatgo em perdo pels mercats i amb les bones parades de peix em quedo encantada. Estic d´acord amb l´Starbase...Per llei estan obligats a posar-hi el preu.

  ResponElimina
 4. Jo m'hagués firat un bon cap roig... a la sal em perd!!!

  PTNTS
  Dolça

  ResponElimina