Gasosa de pera...

Com m'agrada l'estiu!!! sol, platja, calor...m'encanta! També podria dir vacances, però jo només n'he fet una setmana, al juliol...quasi no m'enrecordo...tot i que ja em preparo per les properes...al setembre...mmm...genial!
A l'estiu, llegeixo més, potser per que m'encanta estirar-me com un llangardaix sota el sol, i les fulles van passant... no sé, però si el llibre m'atrau...no puc parar...Això és el que m'ha passat amb "El misteri del solitari" de Jostein Gaarder, la veritat és que fa temps vaig llegir "El món de Sofia" del mateix autor i ara el buscava per tornar-lo a llegir, en la búsqueda em van recomenar aquest, i... tres dies m'ha durat...és un conte que comences a llegir i fins a la fi...

Us podeu imaginar la imatge, un somriure a la cara i un sentiment de satisfacció després d'haver-lo llegit...i és clar...ganes de tastar la gasosa de pera...no és la gasosa porpra...però si la de pera!!!

Per fer-la, una varietat de peres que estan en aquestes dates en plena maduració, les Barlet...que com no, en Pere Margalef em va recomanar:I gasosa

Hi he posat tres peres, i mig litre de gasosa tot triturat, primer la pera, i després hi he afegit la gasosa...
Ben fresc, i a llegir.......un refresc dolç que tenia un aspecte lluent i un sabor suau, bombollejant o gasós...
Nou de Trèvols
Publica un comentari a l'entrada