Garrotxa

Em va sorgir l'oportunitat de conèixer la Garrotxa, quan era petita mai vaig anar d'excusió als volcans...ara que no sóc tant petita he aprofitat per visitar-los...no només els volcans...si no tres dies de ruta per la Garrotxa...veure molts llocs i menjar una mica massa...però hem caminat força...Tres dies de restaurants dinar i sopar....menjar del que ells anomenen cuina volcànica...la veritat és que destacaria els canelons de carbassa que em vaig menjar a Esponellà, va ser el primer dia i va posar el llistó força elevat......però en general tot molt bo....i jo no sóc carnívora!
Unes quantes fotos:
Besalú:
Castellfollit de la Roca:

La Fageda d'en Jordà:
Santa Pau:I com no...la visita a la cooperativa de La Fageda...on vem tastar els seus coneguts iogurts:


,,,un record per la Beth, la guia que ens va passejar pel Parc Natural de la Zona Volcànica...des de les nou del matí fins vora les dues ens va tenir distrets explicant-nos curiositats, fets i veritats d'aquesta zona...

I al grup d'amics que em van adoptar per un cap de setmana de tres dies...hem vaig portar bé, no?

4 comentaris

  1. Marta; -Pa de nous- Una molt bona ruta...Besalú, Castellfollit de la Roca, i com no els productes de La Fageda, de molt bona qualitat¡, 26 anys fent aquets productes làctis, els mateixos que fa que és director d'aquest centre el senyó Cristobal Colón... tot un "descubridor" de La Fageda, no et sembla?.

    ResponElimina
  2. Marta, una ruta molt bonica... i és que tenim un país genial! ;)
    Petons!

    ResponElimina
  3. Nena, molt de temps sense veure't! m'agrada que tornis amb ganas i amb aquest cap de setmana tan maco.
    Petons

    ResponElimina
  4. La fageda d' en Jordà, quins records, un lloc preciós!! la ruta molt encertada!!

    Un petó! Beth

    ResponElimina