Canelons d'alvocat....

Experiments...aquest cap de setmana esperava convidats a dinar o a sopar el dissabte...i vaig estar fent proves...(al final no venen...)
Em vaig preparar uns canelons d'alvocat:
Pasta fil.lo
Alvocat
1 porro
Formatge brie
Sal
Chilli
Llavors de mostassa
Sèsam
En vaig fer només per a mí i per tant les mesures van ser més reduïdes...
Vaig passar per la paella el porro talladet petit, despès l'alvocat i vaig afegir el chilli, i les llavors de mostassa i un pols de sal...va quedar una massa verda...cremosa...
Vaig agafar una fulla de pasta fil.lo, vaig tallar per a fer un caneló i vaig posar la massa dins junt amb un tall de brie...i fer el caneló...unes llavors de sèsam pel damunt i a la paella calenta...fins que agafés un color daurat!

Resultat...diferent...quan talles és cruixent però el contingut és suau, potser hauria d'haver posat una mica més de formatge...amb la calentor es va fondre...mmm....i com que l'alvocat i el brie són suaus el punt just de chilli...va ser un gran què....la propera...i posaré més formatge i intentaré que el caneló sigui més rodonet!
Però....boníssim!
Publica un comentari a l'entrada