Jacked Potatoes

Quan algu que treballa a Londres et diu: Dines amb mi? no es el mateix que un dinar dels nostres...allo de sentar-te a taula, compartir un dinar durant hora i mitja.... cafe i, si es pot, sobre-taula i tot ....Of course! no es el mateix!!!
Va ser un dinar tipic angles... un "take away" que si vols t'ho menges alla mateix..... i aixi ho vem fer....jo vaig tastar les tipiques jacqued potatoes!!

Es tracta d'una patata feta al forn, i farcida del que vulguis....o be, del que tinguin...jo la vaig menjar farcida d'espinacs i xampinyons....amb formatget pel damunt...altrament coneguda per terres catalanes per " Patata de pobre"...d'acompanyament aquella amanida de col...tipica del restaurant america que hi havia a la Diagonal de Barcelona...el HOOLYWOOD!!!, sempre que la menjo em recorda aquell restaurant...

Coses que mai recordes i de sobte una et porta a un record antic en el passat....m'estare fent gran???

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada