SCONEs

Primer intent de fer cuina anglesa...el resultat prou bo!!
Es una mena de pa...ells els serveixen amb el te, es un costum antic..fer un te i acompanyar'ho d´scones. Ni han de dolcos i de salats...jo vaig optar pels salats...
Aqui us ho explico per 8 o 9 scones necessitem
225 gr de Farina
50 gr de mantega
1 culleradeta de sal
150ml de llet
Barrejar en un bol, la mantega, la farina i la sal...despres anar afegint la llet de mica en mica fins obtindre una massa. Estirar i fer boles aplanades amb les mans. Farcir del que vulguis...Jo en un formatge, l´altre pernil, l´altre bacon, i l´altre formatge i pernil. Per acabar pintar amb llet i posar 15 minuts al forn a 220 graus. Llestos!
Foto del scone que vem trovar al mercat de Cambrigde, era de formatge...i he de dir que res a envejar als meus...i despres els meus....

Publica un comentari a l'entrada