FUJI...de Cambrils!

Sopar celebració d'aniversari a un restaurant de Cambrils...peixet? nooo!Japonès! Aquest restaurant el van obrir fa un temps, quan vivia a Cambrils, llavors jo era una inexperta en el tema sushi, però una enamorada del tema. El primer cop ens van explicar que era el wasabi i el "jengibre". Aquest cop, després d'uns cinc o sis anys i torno...d'aspecte bastant igual, però la carta..havia variat...ja no és un japonès, és un restaurant asiàtic, jo segueixo sent una enamorada d'aquests temes i aquest cop la companyia també.
Primer de tot, la meva amiga Glòria m'ha recomanat un vi blanc per SUSHI, ja el buscaré i provaré, és diu ORAYA i té denominació d'origen Tierra de Castilla...ho provarem!
Menú per a dos, dels primers no vaig fer fotos, me'n vaig oblidar que portava la càmara....però jo com sempre una Sopa de Miso...el darrer cop que vaig estar a Barcelona em vaig comprar dashi per fer-me-la...no hi he pensat! que he de dir...a mí m'encanta! L'altre primer són aquells makis enrotllats al revés (l'arrós per fora i el nori, i en aquest cas les verdures, per dins)...mmmm!
I de segon un combinat de sushi i makis:
I com no, el peix cru ...el sashimi...(o quelcom així!!!)... deliciós!
Decoració del vaixell de sushi...un ocellet fet de pastanaga...(foto una mica borrosa):
I per últim unes boles d'arròs farcides de "judias rojas" i per fora sèsam....calentes!!!
Tots els plats amb els seus noms, que ho sento,...però no recordo...
Vem veure cava...i....
Feliç Aniversari !!!!

1 comentari

  1. Crec que engreixo només de llegir el teu blog...

    Bé potser també de menjar, però que fàcil es passar al culpa a un altre, no?

    ResponElimina