80p half an hour....

Ei...ja estic a London...be des de dilluns a la tarda...vaig arribar i feia molt de sol, dimarts tambe i dimecres ja fresqueta i pluja....be tal fresqueta es igual a petit refredat...ja es curara...avui primera aproximacio al mon d'internet... el primer que he fet es acualitzar el blog...be comentaris de mejar i dinar al HAZUKi quan tingui el pen drive i pugui penjar les fotos...intressant...
I respecte Londres, que dir...que no et pots avorrir mai...dimecres busqueda i captura d'academia d'angles...ja la tinc!!! ahir passeig per la vora del Tamesis... de la Tate Britain fins a la Tate Modern passant pel Big Ben, London eye, l'Acquarium...i tot...(i crec qeu fins i tot vaig rematar l'encostipat...) i avui fare el Museu d'Historia Natural...
La setmana vinent...suposo que el tema de l'internet el tindre mes a ma...

Estic felic...
Publica un comentari a l'entrada