Stilton amb pera i poma!!

Jo sóc una amant dels formatges!! I quan més forts, millor!

Una de les coses que em vaig endur de Londres va ser l'amor per l'Stilton, un formatge blau deliciós amb la seva DOP. Evidentment es va quedar allà, com moltes altres coses, però quan sé que algú vol visitar Londres, els mig obligo a fer una visita a Borought Market, una visita a Neal's Yard Dairy... i que em portin un trosset d'Stilton!!
Les meves cunyades hi van ser fa uns mesos, i sorpresa "One Stilton only for me" i quan dic only for my, és així!! el vaig tallar a trossos... un me'l vaig menjar i els altres, tancats al buit al congelador. Esperant la oportunitat per sortir a taula, no sé com però han anat desapareixent.

El darrer tros que trec del congelador, he de dir ara que fins que no me'l acabi no pararé... avui l'he fet de la manera que més m'agrada, a trossets amb pera i poma.

1 pera tallada
1 poma tallada
Blue Stilton al gustBol, i estovalles de Kome_home i ganivet del Pallarés 

Àpats per gaudir...

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada