Pastís de formatge d'en Gordon Ramsay @cookingthechef

Comença el setembre, acabo vacances i obro les activitats de nou...i tornem amb la darrera repesca!


Pastís que vaig fer a principis d'agost per a dur a un dinar. Quan les noies del Cooking the Chef van proposar en Gordon Ramsay jo ja sabia que aquesta recepta seva l'havia de fer, com que la va fer la Glòria, en vaig fer un altre. Però quedava als pendents!! La recepta que va presentar la Glòria em va agradar per que no eren gerds (que a mi no m'agraden!!) era amb maduixes!!!
Havia de pensar l'alternativa, els nabius... que m'encanten!


Així doncs: Baked blueberries and lemon Cheesecake!!! Podeu buscar-la a Youtube!

Necessitem

500 gr de formatge cremós (jo he fet servir 250 de mató i 250gr de mascarpone)
150 gr de sucre
3 ous
2 cullerades de farina
Ratlladura d'una llimona
200 gr de nabius

Pre-escalfem el forn a 200º

He versionat una mica la recepta, batre els ous amb la meitat del sucre (fins que dobli el seu volum). Batre per altra banda el formatge amb l'altre meitat. Quan ja està cremós ho barregem. És hora de afegir les dues cullerades de farina i remenar fins que estigui tot lligat. En el darrer moment la ratlladura de la llimona.

Tenim un motlle cobert d'oli (ell fa servir mantega) 
Tenim els nabius nets i els posem al fons del motlle (ell ho ha barrejat)  i tirem a sobre la massa.
I ho posem al forn, que baixarem a 180º uns 35 minuts...

Boníssim...


Ja tinc ganes de veure quin serà el primer repte!!!


Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada