Fideus a la cassola amb costella...versionats!!!

A mi els fideus a la cassola amb costella, no m'agraden... Quin inici de post, vaig pensar que si els cuinava jo, potser m'agradarien una mica més... En lloc de fideus, vaig fer servir "Tagliata al Huevo", malgrat variar la pasta...a mi, personalment em sobra la costella!!

És una recepta típica catalana, tot i que a casa no en menjàvem... ha estat més tard que jo he començat a menjar-ne. Evidentment, sense tastar la costella!

Necessitem

1 ceba

2 tomàquets

Costella de porc (2 tires tallades)

Pasta 75 gr per persona

Licor, un rajolí

Sal, pebre i aigua

Posem a la cassola la ceba tallada o triturada amb el turmix, amb un bon raig d'oli oliva, quan comença a tenir color, afegim la costella, que es faci, afegim aigua, sal i pebre, si cal, afegim més aigua, sense por. Ja és el moment de posar-hi el tomàquet ratllat, sense pell i el rajolí de licor, que se'l begui... Hi tornem a posar mig got d'aigua, i quan ha desaparegut, posem la pasta i aigua calenta. Ho deixem coure el que digui el fabricant, i aturem el foc. Ha de quedar caldós.

Jo vaig fer servir Tagliata, la pasta va quedar molt bona... la costella també!Publica un comentari a l'entrada