Fideus a la cassola amb costella...versionats!!!

A mi els fideus a la cassola amb costella, no m'agraden... Quin inici de post, vaig pensar que si els cuinava jo, potser m'agradarien una mica més... En lloc de fideus, vaig fer servir "Tagliata al Huevo", malgrat variar la pasta...a mi, personalment em sobra la costella!!

És una recepta típica catalana, tot i que a casa no en menjàvem... ha estat més tard que jo he començat a menjar-ne. Evidentment, sense tastar la costella!

Necessitem

1 ceba

2 tomàquets

Costella de porc (2 tires tallades)

Pasta 75 gr per persona

Licor, un rajolí

Sal, pebre i aigua

Posem a la cassola la ceba tallada o triturada amb el turmix, amb un bon raig d'oli oliva, quan comença a tenir color, afegim la costella, que es faci, afegim aigua, sal i pebre, si cal, afegim més aigua, sense por. Ja és el moment de posar-hi el tomàquet ratllat, sense pell i el rajolí de licor, que se'l begui... Hi tornem a posar mig got d'aigua, i quan ha desaparegut, posem la pasta i aigua calenta. Ho deixem coure el que digui el fabricant, i aturem el foc. Ha de quedar caldós.

Jo vaig fer servir Tagliata, la pasta va quedar molt bona... la costella també!7 comentaris

 1. Doncs a mi m'agraden molt!!!! La propera vegada m'avises i la costella per a mi 😊
  Ptnts
  Dolça

  ResponElimina
 2. També pots avisar-me, que si que m’agrada!!!!
  Molts petons

  ResponElimina
 3. Doncs per ser que no t'agraden, et van quedar perfectes jeje. A mi si m'encanten!! Molts petons

  ResponElimina
 4. Epppp!!!! M'ofereixo per compartir la costella amb la dolça!!! M'encanta!!!!
  Provaré de canviar el tipus de pasta...
  Petons,Marta!!!!
  Olga

  ResponElimina
 5. La meva mare també acostumava a preparar fideus a la cassola amb costella de porc, i jo me'ls menjava perquè m'agradaven molt. Però .... jo no els he cuinat mai. Són coses que a vegades passen i no t'expliques per què!!!!
  Petons

  ResponElimina
 6. Pues a mi me encanta el clasico.Y esta version tuya tambien¡
  Bona setmana

  ResponElimina
 7. Doncs una versió molt bona! T'he vist al Mytast i he vingut a convidar-te, jo també tinc un bloc i ara estem sortejant un lot de productes Castey valorat en 160€, t'animes a participar? M'encantaria comptar amb tu! Tens tota la informació aquí http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/2015/01/1-any-del-bloc-i-concurs-1-ano-de-vida.html
  Una abraçada!

  ResponElimina