Ca la Teresa a Capafonts!!!

Estem a mitjans d'octubre, de vacances i amb un clima estiuenc... després d'una passada per les Illes, ara toca setmana de repòs, aprofitar per fer moltes coses pendents, però en definitiva acabant fent altres coses.

Avui d'excursió! teníem pendent des de fa temps la visita a la font de la Llúdriga a Capafonts, una de les rutes que ens faltava per les Muntanyes de Prades. Aquesta setmana havia de ser la boletaire, però amb aquest temps... poca  cosa per les nostres terres... això si, avui hem descobert algun racó interessant!!!

Capafonts

El dia ha començat una mica tort, ja que per arribar al punt de sortida de la ruta hem pres el camí llarg... començàvem a caminar una miqueta més tard. Avui trobar l'inici ha estat força senzill, que no sempre ha estat així, segurament perquè han arreglat el camí darrerament. Tot perfecte, arribar a la Font de la Llúdriga i caminar vora el riu Brugent... refrescar-nos els peus en una aigua gelada...no té preu!! (potser ens ha faltat una mica de cansament... una ruta molt fàcil!!!).
Una passejada pel poble i a dinar.

Al carrer Major hi ha el menjador rural de Ca la Teresa, els dimecres te tancat, però avui tenia un grup i ens ha acollit a dinar. Quan dic acollit, és com ens hem sentit ... Acollits per una dona encantadora, bona conversa, un àpat casolà excel·lent a molt bon preu, ... a gust, vaja!.
La Teresa fa tres anys que porta aquest negoci, per problemes de salud va haver de deixar la seva anterior feina, i amb il·lusió va untar aquest menjador rural (crec que és l'únic que hi ha a Catalunya!!!) Menú casolà amb productes propers, un km 0 sense homologar, però rebò!

Amanida: amb enciam de l'hort, uns tomàquets cirera fregidets, i una mica de pastanaga



Escudella com la de casa!!!


 De segon el que volguéssim a la brasa, conill i llonganissa de Capafonts (boníssima). I pa torrat a les mateixes brases!

Per acompanyar uns fesols i uns tomàquets fregidets.



 De postres gelat de mató amb mel (haurem de tornar a tastar el flam de mató!)


I flam d'ou:


 Per rematar un trosset de formatge de cabra, un licor de farigola i un café...


Que més podríem demanar per un dimecres!!!
Gràcies Teresa per l'atenció que has tingut amb nosaltres!!!

CA LA TERESA
C/Major 12
Capafonts
977868341-680632956

7 comentaris

  1. Mira que hi hem anat vegades a caminar per aquesta zona però a Ca la Teresa no ens hi hem aturat a dinar. Haurem de posar-hi remei!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  2. Quina sortida més "enriquidora"!!! Quin bon dinar....mmmmm....
    Petonets, Marta!
    Olga

    ResponElimina
  3. Ostras, quina enveja!!!

    Lo de caminar ya no tanto (jejeje), pero 'sujuro' que ahora mismo me tomaría 2! platos de esa escudella :D

    Petonets y exprime bien los días que te quedan de holidays.

    Petonets guapa!

    ResponElimina
  4. Caram, que bé que us ho vau passar. A seguir gaudint de les vacances, doncs! Petons

    ResponElimina
  5. Una adreça per a tenir en compter.
    Però cal caminar per a menjar tot això!

    ResponElimina
  6. Jo em quedava amb l'escudella de casa, sense fer fàstics a la resta. Llàstima que les vacances també s'acaben! Bon cap de setmana i fins el proper!
    Nani

    ResponElimina