VALIRA...Trobada a Reus...

El passat dissabte 9 de Juliol de 2011 uns quants blocaires ens varem trobar a Reus, sembla mentida, però de les vegades que ho hem dit amb les blocaires de Reus de fer-ne una per les nostes contrades...i encara no l'hem fet...i doncs? Ens ha vingut mig organitzada per l'Òscar que no sé com va aconseguir una visita al VALIRA...i amb la petita empemta, ja vem fer la resta!!!

A casa i des de que era ben petita sempre havia vist paelles VALIRA a la cuina...sense anar més lluny i arran de la visita vaig comptar les paelles i cassoles que jo tinc als armaris de la cuina...col.lecció de paelles de tots els tamanys, la paella pel peix, i dues cassoles grans, tapes a banda...totes VALIRA (en tinc tres que no són d'aquesta casa, però també hi són!) ... és que són de Reus!!!!

Fa il.lusió poder anar de visita a un lloc que està arrelat a casa teva! I per aquí, darrerament he tingut notícies de l'empresa tot llegint els diaris comarcals, sense anar més lluny el passat dijous en sortia un article al Diari de Tarragona, i veure en directe l'esperit que hi tenen posat...segur que se'n surten!!!

Som-hi, que la visita va ser sucosa!

Els assistents:

Starbase: Òscar, Cristina i Laia...la família Starbase
El cocinillas: Manuel, va deixar les Fires Cerveseres...per un bon vermut!!
Cocinero Fiel: En Txaber, el vaig conèixer aquell dia, i per ser de TGNA molt macu!
Sabores de Colores: La Loreto, una noia tenirfenya afincada a BCN molt simpàtica!
Delícies del Rebost: La Sara Maria, amb la seva super-càmera, com sempre!!!
Tiritinyam: En Tiriti, perdó en Lluís, que es va quedar amb els ganes d'anar a l'Aleixar a tastar el conill a les hetbes de la Mussara que cuina la meva tieta segona!!! i la seva germana!
Cuinetes: La Nuni i tota la família Laboria, vaig estar molt contenta de conèixer l'Èric, i em vaig oblidar de fer-li una foto!!!
Fem un Mos: La Sion i en Miquel, que no se'n perden una!!!
Maidiguismai: La Mai, que va poder demanar festa per estar a la trobada de Reus!
Nototsonpostres: La Dolça, perdó la Glòria...amb qui vem muntar tota l'altre logística!
Rosa Maria: L'altre reusenca, de TGNA que li falta el bloc.
Padenous: Una servidora, que vaig portar a l'Albert per que s'acostumi a les trobades...(doncs cuinar ja en sap!!!)

Em sembla que no em deixo ningú! ...per un cop, no va calguer matinar...quedavem a tres quarts de deu, tot i així... quasi arribem de les últimes!!! Ja ens esperaven al polígon de Reus...a cal VALIRA!!!!

Com sempre ens van tractar molt bé, l'Èric ens va fer una xerrada intensa sobre els materials i productes que fan...us recomano que llegiu la crònica de l'Starbase, doncs allà la informació hi és tota, i si en voleu més sempre podeu entrar a la pàgina d'en VALIRA, i si voleu, també podeu comprar-hi.

Curiós, però va ser una trobada sense cuina...malgrat no parar de parlar-ne, cadascú en treu les seves pròpies conclusions, i molts cops hi ha coses que ni les penses...a mi, per exemple em va acostumar-me a la vitroceràmica quan vaig marxar de casa, i ara ja forma part de les meves rutines, tant que ja no penso en el cuinar amb gas...
En els aliments hi penso més, doncs ja no compro segons què si per una mica més tinc una cosa millor,i... acostumada a les verdures de l'àvia, a vegades comprar quelcom "como que no!"...
Dissabte em van fer parar atenció amb el què fem servir per a cuinar, quins mitjans ens faran els nostres menús...i també vaig pensar en el munt de trastos que tinc per la cuina que rarament faig servir, però es clar, algun dia em podran fer servei!

A casa meva sempre hem cuinat, la meva mare sempre ens tenia un plat calent a taula, d'aquí vem sortir tres germans que a quin cuina millor, jo sóc la única que tinc blog, però els brothers que tinc... déu ni do! I ara que ja no visc a casa els pares, he seguit cuinant (malgrat les dietes), però cada cop més sóc més conscient que és millor menjar bé, que mal alimentar-me per uns quilos! I... sempre he utilitzat bons mitjans, per mostre les cassoles d'en VALIRA, una addicta pels meus plats, que junt a l'olla exprés, són uns asidus a la meva cuina!
Després de la intressant xerrada, una visita per la fàbrica...com ho fan...des del principi fins al seu envàs llest per a la venda, com en uns metres quadrats hi ha tantes ganes i mitjans invertits per a la obtenció d'un molt bon producte!
L'Èric Didier, el Director General un paio que dominava el tema!

Em vaig enamorar d'una paella transparent, us imagineu veure a tots nivells com es couen els nostres aliments? fiu....
Quan vem acabar la visita ens van sorprendre, un altre cop, i molt gratament, un WOK de la gama AIRE, i una carmanyola, que m'anira fantàstica per poder dinar comodament a la feina...s'ho tenen currat!
Pel volum de feina, molts dies he de quedar-me a trebalar fins tard, hi ha dies que menjo fora, i d'altres, els no previstos, opto per la fruita en abundància...i sabeu on la posaré??? a la meva carmanyola NOMAD! VISCA!Aquí el WOK, que per cert ja l'he estrenat... com a nena amb sabates noves!!!!A quarts d'una acabava una visita al VALIRA, molt i molt intressant!

Direcció a Reus ciutat, ens va fallar el local on volíem anar a fer el vermut, però no ens vem quedar sense fer-lo, canviar la plaça del Castell per la plaça Mercadal, era qüestió de dos minuts...i vem fer un vermut a l' ANTIGA CASA CODER, un bar-restaurant centanari de Reus, on la seva ubicació és tot un privilegi...al rovell de l'ou!Per després anar a dinar a la plaça del Castell, a la GLORIETA DEL CASTELL, on ens van oferir un menú, que cada un va triar el que voler!!!!A la sortida la foto de grup, ja faltava la família Laboria que tenia un compromís infantil, que no es podia rebutjar!!!

Gràcies a tots per venir a Reus, espero que estiguessiu bé, i ja ho sabeu, aquí estem sempre que vulgueu!!!

Mil petons


(foto robada, el campanar de la Prioral de Sant Pere, moltes gràcies Glòria!!!)

4 comentaris

 1. Gracies a la colla ganxeta que veu fer tanta feina per a que tot sortís 'estupendu'!!

  ResponElimina
 2. Moltes gracies per la organització, va ser un dia perfecta, varem aprendre moltes coses, gaudint d’una bona companyia de blocaires i a sobre amb un regal cap a casa. Ummmm
  Molts petons

  ResponElimina
 3. Hola Marta!
  Reus, el poquet que vem poder veure, ens va enamorar! M'han quedat moltes ganes de passejar per casc antic i pendre'm un vermut a la Plaça del Castell! Hi hem de tornar!!!
  Moltes gràcies per l'organització!

  Petons!!!

  PD: Ja no em quedem vellanes!! :P Estaven boníssimes!! ;)

  ResponElimina