Mossegades de pasta de full!

Fa uns dies em vaig presentar a un concurs de cuina, malauradament no he estat finalista i no he pogut optar al premi...un cap de setmana a Els Casals, però malgrat tot...la Dolça n'és finalista! Felicitats Glòria...farem que la teva coca de cireres se l'emporti!!!!

He pensat fer una mossegada dolça... i tampoc ha estat el resultat que n'esperava...no us explicaré l'intent, però la gelatina i jo no som amigues...sort que de fruites a l'estiu ni ha per tirar i remenar, ...els plàtans i el raïm de la varietat moscatell... s'entenen força bé!!

Necessitem:

Pasta de full (comprada!)
Crema pastissera
plàtans
Raïm moscatell
Glassa

Fer la crema pastissera amb 100gr de sucre, 500ml de llet, 50 gr de maicena, 3 ous, i un parell de culleradetes de vainilla.
Posar la llet en un cassó i desfer el sucre i la maicena, afegir els ous batuts, i la vainilla i a foc mitjà que bulli la llet sense parar de remenar, quan comença a espessir retirar del foc i reservar.

Mentre haurem posat la pasta de full al forn amb les formes que volguem i segons les intruccions del fabricant ho posarem al forn, en el meu les he pintat amb un rovell d'ou, i les he posat 15 minuts al forn a 180º. Ho treiem del forn i deixem refredar.

I ja les podem muntar: posem la crema pel damunt i cobrim amb un tall de plàtan i mig grà de raïm, nomé he tret les llavors (les "pepites"). Pel damunt hi posem la glassa que l'haurem fet amb 50 gr de sucre glaç i 50 ml d'aigua i una mica de suc de llimona, posar al foc fins que arrenca el bull. Pintem la fruita generosament i decorem amb sucre glaç pel damunt.




Em sembla que aquesta recepta està a tots els blocs... jo repeteixo!

Ptnts

3 comentaris

  1. Vaja, les dues receptes m'agradaven molt i les vaig mossegar totes dues. Ara a veure si la Glòria ho aconseguexi, perque Els Casals és un premi BOMBA!!

    ResponElimina
  2. ...sempre seré una aprenenta!!!
    je je je
    Ptnts

    ResponElimina
  3. Marta ... no remuguis... que si no arriba a ser pel smeus alumnes i els seus vots de darrera hora...

    PTNTS
    Glòria/Dolça

    ResponElimina