Magdalenes Surprise!!!!

El més fàcil de trasnportar i de menjar són les magdalanes...per això les he fet, darrerament només faig magdalenes...prometo variar!!!

Aquest cop magdalenes de xocolata i plàtan...hauria de dir d'on he tret la recepta però no ho faré...al fer-les m'ha decepcionat bastant el resultat...i com sempre he hagut de versionar-la abans de posar al forn, sort !!!...al final el resultat ha estat aquest i si estaven bones o no, us ho diré demà...quan els experts se les mengin!!!


He fet servir:

2 plàtans madurs
50 gr de xocolata mòlt
220 gr de farina
90 gr de sucre
120 gr de mantega
Mig sobre de llevat Royal
2 ous
200ml de llet



Pelem els plàtans i treiem les pells i els xafem amb una forquilla en un bol. Afegim els ous, el sucre, el llevat i la mantega i ho batem tot amb les baretes elèctriques, després anem incorporant la farina a poc a poc junt amb la llet. En el darrer moment la xocolata molta. Omplim els motlles i enfornem.

30 minuts les magdalenes grans i 20 minuts les petites a 180º.


Demà esmorzem magdalenes!!!

11 comentaris

  1. Doncs per l'aspecte jo diria que han de ser boníssimes!! Vaja, ja ens ho explicaràs!

    Ah, i per cert... a mi m'encanten les madalenes!! :D

    Petonets!!!!

    ResponElimina
  2. Marta, qué és el que t'ha decebut de les madalenes? Potser no han acabat de pujar del tot però per el demés semblen molt bones!! :)

    ResponElimina
  3. Què ha passat? llueixen fantàstiques, quins canvis has fet?? Ostres, quina intriga!! petons.

    ResponElimina
  4. La pinta es molt bona....ja ens explicaras que tal???
    petons

    ResponElimina
  5. Necessitem la segona part amb les explicacions!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. Quina intriga... i al final són bones o no? :)

    ResponElimina
  7. Unes magdalenes que crec que han d’estar delicioses
    Petons

    ResponElimina
  8. Hola,

    Primer de tot les vaig anomenar Magdalenes surprise per que si no saps que són de plàtan, costa d'adivinar-ho...entre els que les han tastat la conclusió era que hi havia fruita, però sense saber quina! Quan els hi he dit, llavors ja ho han associat!!

    El no anomenar la font de la recepta és per dos motius, el primer per que és una colecció de llibres de cuina de preu assequible, que repeteixen fotografies i receptes en diferents llibres, i em fa molta ràbia! I la segona per les mides emprades: si hagués posat 1 cullerada de llevat, i 1 o 2 cullerades de llet, us assegur-ho que no se les hagués menjat ningú!
    Vaig posar mig sobre de llevat, i li hagués pogut posar tot, i de llet en vaig posar 200ml (2 cullerades...era una mena de pasta per fer maons!)

    Així de senzill!

    Però el resultat: BONÍSSIMES!!!

    Ptnts

    ResponElimina
  9. SORT QUE ELS QUE EN SABEU I TENIU LA MÀ TRENCADA AMB LA CUINA JA SABEU MÉS QUE ELS QUE FAN ALGUNES RECEPTES...SINÓ TINDRIEM PETITS MAONETS EN COMPTES D'AQUESTES PRECIOSES MAGDALENES,OI? UN PETÓ!

    ResponElimina
  10. Quines magdalenes més bones!!!! Jo no en sé fer, de magdalenes... La cosa més pareguda que ha quedat quan ho he intentat ha estat una mena de pedres dures i mig socarrimades...

    ResponElimina
  11. Hola Marta!! quina bona pinta que fan aquestes magdalenes!!i quina casualitat, que despres de tants dies sense fer un vol per els blogs amics, trobi aquesta recepta tan bona!! jo al meu blog en tinc unes de plàtan amb coco, i la veritat és que sempre que les he fet han pujat i han quedat molt bones!! també els hi he afegit algun cop perletes de xocolata i encara eran més bones!!
    Una abraçada!!

    ResponElimina