Pastís de taronja...

De dos post en faré un... dilluns va nevar a tot arreu, uns llocs més a d'altres menys, des d'un principi vaig optar per fer cas a les recomenacions i em vaig quedar a casa com un torronet amb l'estufa a tot drap i fent coulants entre altres coses...

Avui el dia ha permés anar a gaudir de la neu...a la Mussara...tot blanc...la quarta nevada considerable que veiem aquest hivern...
El dia era preciòs, al matí ha fet bastant d'aire i s'ha endut la neu..però encara l'he pogut gaudir:
Alguna cosa m'ha recordat que en breu la primavera ja estarà aquí...I aquest té a quarts de cinc de la tarda, envoltats de neu...m'ha sentat...fantàstic...
Un té de taronja i canyella que em serveix per introduir-vos al que he fet després de jugar amb la neu com una xicalla...

Pastís de taronja:

Diumenge de visita per Xerta...situar-lo al mapa i cap a la 2ª fira dels Cítrics a Xerta, un cap de setmana ple d'activitats i del qual en vaig sortir amb unes taronges de Xerta i he aprofitat per fer aquest pastís:

200gr de sucre
350 gr de farina
1 sobre de llevat Royal
30 gr de mantega
125 ml de llet
125 ml de suc de taronja
1 ou
1 raig d'oli d'oliva
1 raig de licor (jo no en tinc, hi he posat ginebra)
Ratlladura de taronja
I una mica de llimona

En un bol posar la mantega, el sucre i l'ou, batre amb les baretes elèctriques, afegir el llevat i la farina i a mesura que va necesssitant líquid afegir una mica de lley i suc de taronja, fins haver posat tota la farina, en el darrer moment l'oli, la ginebra i la mica de llimona i batre-ho tot bé.
Unes ratlladures de taronja i al forn, uns 50 minuts a 180º.
...de veritat aquestes taronges molt bones!!!

El pastís....per demà a esmorzar...
Publica un comentari a l'entrada