Tagliatelle amb Goji

He descobert les "bayas de Goji"...no hauria de fer proves culinàries en aquest moment, però la curiositat em pot...no me n'he pogut estar...i les he comprat...a l'envàs deien llavor....(i googlejant diu fruita desecada!) ja el tenen l'aspecte de pansa!Són fruites que provenen de la Xina, de la regió de Ningxia...(al meu atlas de butxaca no surt...sort del google maps..) creixen en matolls i tenen moltes propietats...bé com deia prohibides per a mí... (estic alimentant els meus bacteris...desastre!)De totes maneres després d'haver-les comprat, he trovat una altra botiga que les veníen a granel...ara me'n adono que vaig pel món amb els ulls tancats...

Doncs bé:

He triat uns tagliatelle d'espelta integrals amb alfàbrega, he fet un sofregit de porros i "bayas de Goji", quan el sofregit ha agafat color, he afegit els tagliatteles (cuits en 4 minuts amb molta aigua amb sal) i a menjar...I avui he comprat un ram de flors...per fi elles també han trovat el seu racó entre les caixes que em queden per col.locar....Precioses no?
Publica un comentari a l'entrada