Gelat de figues!

A l'estiu és temps de figues, les meves figueres, no sé per què enguany estan trigant una mica. Per sort d'altres amics que tenen mas i d'amigues blocaires que en van a collir i pensen amb mi! Gràcies Glòria ja saps, quan vulguis!

En vaig fer varies coses, aquí us presento la primera recepta doncs me l'he demanat!
Ja porto dos anys, les dues edicions que han fet que a finals de Juliol vaig a BCN a fer la ruta que @articecream ens prepara per anar a degustar gelats! A diferència de l'any passat, enguany disposo de geladera (regal de Reis!!) i  la veritat és que n'estic molt contenta d'aquest trasto.
Evidentment, jo vaig provant! Conèixer la tècnica per a gelats perfectes té el seu què, jo espero aprendre'n més aviat, gràcies al premi aconseguit... gràcies @articecream i @sirventbarcelona me'n moro de ganes!

Avui us porto aquest gelat de figues!

Necessitem 

600 gr de figues (amb pell i sense la part de dalt)
90 gr de sucre invertit
400 gr de nata per a muntar
50 gr de sucre
30 gr INSTAGEL de la casa HOMECHEF (recomana 5gr per cada 100gr)





Posem les figues netes dins la trituradora, i les triturem. Les tenim fredes de la nevera. Hi posem la nata, el sucre invertit, l'instagel i el sucre. Ho barregem.
Tenim el bol de la geladera congelat (mínim 12 hores abans), Posem la barreja dins la geladora i el tenim a velocitat baixa durant 25 minuts.
Depèn de la textura que volem aconseguir ho podem posar dins el congelador unes 3 hores. A mi m'agrada més amb la textura cremosa i fresa de l'acabat de fer... però això va a gustos. Les fotos són fetes acabades de fer, si les hagués fet després de posar al congelador, hagués quedat més gelat... va a gustos!




Aprofiteu ara que és temps de figues! 

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada