Ganxetes Tour 2015

Ja vaig tard, el dissabte passat la Glòria i els Gastroblocaires ens tornaven a convocar a una trobada a Reus. Com sempre la Glòria va estar una gran amfitriona, moltes felicitats ganxeta

Avui al matí feia les darreres fotos per incloure-les al post. He començat fent un cafè molt ben acompanyat, VIRGINIAS ens va regalar un parell de paquets de galetes Prèmium Brownie... una delícia!
VIRGINIAS
El cafè el vam fer a Cal Caelles prèvia visita a l'obrador, de tot el que us pugui explicar us dirigeixo a aquest enllaç, només agrair-los moltíssim que ens rebessin... la veritat és que a Cal Caelles fan el millor menjablanc de Reus!
Passeig per Reus fins al Museu del Vermut, recomanada visita doncs malgrat que els orígens del vermut no siguin a Reus, crec que tothom associa el vermut com a vermut de Reus!

Per problemes logístics no vam poder fer la visita guiada, però un dels socis ens va fer tota l'explicació d'on surt el Museu... "Guardar o tirar, todo es empezar"

I allà a la sala Miró del Museu... Uns quants bloguers fent fotos i escoltant...
Martí, tenia el sol darrera!!!

Va venir la Tània d'en Valira i l'Umbert de la Masrojana. Valira ens va obsequiar amb un contenidor NOMAD i la Masrojana amb un pac de 3 pots d'olives... I Olis de Catalunya ens va obsequiar amb una botella del seu oli d'olia arbequina OLEARUM ... Tots tindran post... (algun dia!!!) Motltes gràcies!

I per arrodonir l'estada al Museu, no podíem acabar sense fer el vermut. L'Helena Pérez i el Sr. Pomerol enòlegs de Miró i Yzaguirre respectivament ens van fer una master class sobre el vermut. Va ser un plaer escoltar-los i ens van deixar tastar les seves joies... Jo sóc consumidora de vermut des de fa relativament poc, però d'ençà que va entrar a casa meva... S'hi ha quedat, no només per a fer el vermut abans dels àpats del cap de setmana, sinó per cuinar. Un petit secret... El sofregit de la paella amb un raig de vermut... genial!
Quins Vermuts!!!


Avui a casa també hem fet el vermut, amb els vermuts que Yzagirre:

Amb Olives Arbequines
 Miró:
Amb Olives Gaspatxo
I la Cooperativa Falset Marça ens va obsequiar :
Amb Olives Negres, Gràcies Masrojana!


I per acabar... La Mai ens va tornar a sorprendre amb l'àpat a La Giberga!!!

Es va marcar un detall amb les ostres que Tot Selecta ens va portar des del Delta de l'Ebre, maridades amb un vi blanc de la Terra Alta l'Aucalà... Una delícia!!!

I després una super-amanida de llavors amb formatge de cabra arrebossat i una vinagreta de maracujà, un bacallà amb mussolina d'alls negres sobre llit d'espinacs (no hi ha foto... Estava brutal!), melós de vedella amb naps confitats i dos parmentiers de patata i moniato. I de postre Infusió de maria Lluïsa amb gelat de mango i fruita.

Sens dubte dissabte rodó!
Gran trobada i retrobament de blogs!!! 

2 comentaris