Tortell de Reis....


L'any passat va ser la Coca de Sant Joan, enguany la primera recepta de les típiques i pendents, el Tortell de Reis...tot just entrada en la 39 setmana de gestació, amb una panxa considerable i començant l'any amb els tortells!!! Em feia il.lusió!

La troballa de la recepta ha estat molt fàcil...la meva cunyada, la Berta, que va comprar la Thermomix a una més bona venedora que la meva, de tant en tant rep receptes i me les reenvia! Sort d'ella!!! A part, vaig fer un Sant Google per blogs amics i coneguts...i en vaig fer les classes teòriques...després la pràctica i ahir van passar l'examen!!!

He de dir que el pdf de la Berta i les receptes de la Nuni i la Su és la mateixa!!!...el millor els consells que donen en cada pàgina ...

Cuinetes.bloks.cat la Nuni en el post ens deriva a la Su de Webosfritos amb consells i video tutorial!!!  Aquí em va quedar molt clar com fer-lo, seguir els passos i endavant.

Per a fer el massapà, el farem amb la mateixa quantitat  de sucre glaç que d'atmetlla molta, i lligar-ho amb clares d'ou. El deixem reposar, fins al moment de farcir-lo. I per fer-ho, la MªJosé al seu blog hi tenia un video de les Receptes a la Carta de TV3 de com el farcia...perfecte! Funciona!


Vaig començar a fer-ho el dissabte per coure'ls el mateix diumenge dia de Reis, i mentre feia temps...a fer els Reis en fondant...que van ser devorats pels nebots per berenar...

Aquest amb fava i sorpresa!!!


I aquests només amb sorpresa!!!


...Proba superada!!!
Publica un comentari a l'entrada