Espatlla de poltre amb rossinyols...

No plou, a mi no m'agrada que plogui, però de tant en tant va bé...sembla que aquest estiu la pluja ha passat totalment de llarg (espero que ara que ja ho he dit...plogui...)
De moment de les previsions per aquest cap de setmana...aquí ni una gota!!!

Això fa perillar la temporada de bolets...jo ja creuo els dits...hi ha temps!!!

De totes maneres a plaça es troben bolets, i a quins preus!!! Per sort ens hem pogut subministrar d'uns rossinyols...per començar a obrir boca...


El fet de tenir els rossinyols a casa va generar un debat de com els faria, el que tenia clar era rostits i evidentment amb carnota. Calia triar la carnota escollida.

La primera idea va ser fer-los amb vedella, tal i com al meva mare la fa amb pèsols, però a mi no m'agrada gaire, acabo menjant-me només els pèsols! Com vedella no em venia de gust, una llaminera de porc també podia quedar bé.

Divendres tarda, amb la llista de la compra cap al mercat de Reus. Una llaminera cap a casa...

I per sopar peixet...doncs no em venia de gust...i vem acabar a la carnisseria Miquel, que només venen carn de poltre, unes hamburgueses acabades de fer van ser el nostre sopar.

Allà tenia una peça de carnota que tenia bon aspecte, llavors ens va estar explicant com cuinar-la, i en dos minuts ja havíem preparat tot un àpat amb postres inclosos!!!

Aquella peça era espatlla de poltre, pesava uns 850gr al final amb rossinyols.

Netegem els rossinyols, jo els he passat per aigua un per un i els posem sobre paper absorbent.

Salpebrem la peça de poltre.

A l'olla exprés hi posem oli i marquem el poltre, que quedi dorat. El traiem.

Tallem dues cebes de Figueres en juliana, les posem junt amb tres grans d'all dins l'olla. A foc lent farem la ceba, quan comença a estar dorada, hi posem el poltre i els rossinyols sencers, dos gots d'aigua, i un de conyac. Tapem l'olla i la deixem 30 minuts, passat el temps obrim l'olla i rectifiquem de sal, si cal i punxem la peça de carn, jo la vaig deixar deu minuts més.

I llest per menjar:

Qui m'ha vist i qui em veu!!! Jo menjant carnota i a sobre trobant-la bona!!!

Tornarà el meu deliri pel peix, no?????
Publica un comentari a l'entrada