Marquesa de xocolata...

Com triar un pastís? Si la persona a qui li has de fer el pastís és una xoco-addicta és molt fàcil...

Dissabte passava el matí a la cuina (bé, una estona!!!) preparant el típic pastís de les 3 xocolates...aquella recepta que tens als pendents, i de sobte tornar a veure-la publicada, t'anima a fer-la...
Vaig fer dos formats...els individuals (que no es van desemmotllar bé)...i el pastís gran que es va desemmotllar perfecte...la foto... missing... he de dir que pel meu gust, un pèl massa dolç...però la presentació genial!!!

L'altra recepta dels pendents....la Marquesa de xocolata...del CUINES del mes d'Abril d'enguany...i com sempre, versionada...

Per a la galeta:
 1 paquet de galetes (200grs)
150 grs de mantega
1 cullerada de cacau (l'amarg!!!)
2 cullerades de melmelada de taronja

Triturar les galetes, junt amb el cacau. Desfer la mantega al bany maria i barrejar amb la pols de galeta, afegir la melmelada i ho reservem.

 Per a la massa de trufa:

 500 grs de cobertura de xocolata (70% de cacau)
250grs de mantega
250 grs de nata líquida 35%MG
50 ml de melmelada de taronja

Desfem al bany maria la mantega, i la xocolata. En un bol posem la nata i la melmelada de taronja, ho barregem. Quan la xocolata està tèbia, ho afegim i barregem sense parar. Omplim el motlle triat pel pastís, posem la base de galeta al fons, i al damunt la massa de trufa. Ho deixem 25 minuts a la nevera, que es solidifiqui la massa. Passats els 25 minuts, fem una altra capa de galeta, i més massa pel damunt. I reposar a la nevera. Per a la cobertura 100grs de mantega 150grs de cobertura de cacau Ho desfem al bany maria i cobrim els motllos triats.

Decorem amb taronja confitada...o bé amb una cullerada de melmelada de taronja!!!

El proper cop espero poder fer-la amb licor!!!!


 He fet la meitat de les mides i he omplert motlles individuals...has de ser un xoco-addicte per gaudir d'aquesta marquesa!!!


5 comentaris

  1. Tomaaa xocolata!! als amants d'aquesta els ha d'entusiasmar....una pinta fantastica! petons

    ResponElimina
  2. Marta, moltíssimes gràcies pel teu comentari i per la teva aportació. Em fa molta il·lusió que participis amb una recepta tan bona.
    Espero que ens tornem a veure aviat i prenem un cafè mentre parlem dels nostres blocs.
    Un petonàs,
    Nani

    ResponElimina
  3. Quina pinta mes seductora te aquest pastís.... i ha de ser boníssim!

    ResponElimina