Brownie de pinyons...

Com un objectiu va adquirint forma...d'aquí a dos mesos començaré les vacances...i per començar a lligar caps hem fet una trovada d'una part dels assistents a aquest viatge...tinc bones sensacions...i...estic segura que serà tota una experiència!!!
Quan vaig decidir a fer aquest viatge, el primer que vaig fer va ser agafar un tovalló de paper i començar a apuntar coses que necessitaria...què em podíen deixar els meus germans, i què inevitablement m'hauria de comprar...aquell tovalló el vaig haver de passar a net, i he de dir...que em falten moltes coses, però tinc temps...

Ahir primer sopar per les presentacions i per començar a organitzar-nos...serà divertit!

Tant és així que havia de portar alguna cosa de postres, malgrat les poques ganes de cuinar en dilluns...però què faig de postres? una cosa que no porti farina de blat (Seguim en minoria però ja en som dues!!!)...com deia, poques ganes, i es va notar en l'aparença, però...era molt menjívol...és que la xocolata sempre triomfa!!

Brownies de pinyons (doncs nous no en tenia!!!)

150 gr de pinyons
150 gr de xocolata (he fet servir Nestlé postres)
150 gr de sucre
2 ous
100 gr de mantega pomada
70 gr de farina d'espelta
1 sobre de llevat
Un pols de sal
Sucre glaç per adornar

Primer triturar la xocolata i reservar.

En un bol barrejar els sucre i els ous amb les baretes elèctriques, afegir la mantega, i la xocolata, fins a obtindre una massa espessa de color xocolata, poc a poc anar afegint la farina i el llevat. Un cop llest posar els pinyons i remenar-ho bé.
Omplir un motlle amb la barreja, he de dir que el motlle era dels de silicona, i em va posar algun problema al desmotllar, però no tenia temps per repetir, per tant en queda un de pendent(je je je)

Posar al forn a 180º uns 20 minuts. La part de sobre queda cruixent, però compte al desmotllar-ho o tindreu problemes com jo!

La veritat, és que talladet en quadrats petits va quedar molt bo amb una aparença un pèl difícil...però que hi farem!
Apa, bon profit!
Publica un comentari a l'entrada