Castellterçol

M'encanten les festes de Nadal...per diferents motius he après a viure-les d'una altra manera al que estava acostumada...i cada cop m'agraden més...
Enguany Castellterçol va ser un final de festes sublim, i no em direu que no veient aquesta foto, ....no? Molts dels blocaires assistents ja han fet el post: Manel, Òscar, Glòria i Josep, Txell i Quique, el Martí, Sion i el seu marit., Maragda i marit.. no sé si em deixo algú, si és així m'ho dieu, eh!(ep! que a partir d'ara s'ha de dir apunt, no?)...Però bé jo també vaig tirar quatre fotos...

Vaig arrivar a casa i en fer el "rapport diari"el resultat, malgrat el cansament, va ser un somriure que se'm dibuixava als llavis...imagino que tothom en va fer la seva valoració i que tothom en va treure alguna conclusió...jo vaig disfrutar... per tot el que vaig veure, viure , sentir i escoltar...en definitiva això dels blogs de cuina és com una gran familia...aish!

Com que de tot n'han parlat....comento unes fotos:

De Sosa, en general vaig al.lucinar...des de la capsa d'olors (no vaig fer foto) com les que fan servir per a les cates de vins... fins l'olor de fum i com no tastar això...us sonen els PETA ZETA:

Tots com a crius posant la mà dins el pot per tastar unes boletes que esclaten a la boca....genials! Entre mil altres coses, el Sergi i l'Òscar ens van fer una bona demostració del que Sosa aporta al mercat culinari, i com molt bé diu el seu màrqueting: SOSA GASTRONOMIA MODERNA: (sens dubte!)
Gràcies al Sr.Sosa i la seva filla Sònia que ens van obrir la seva fàbrica de somnis culinaris a uns blocaires de cuina!


Després de la visita a Sosa vem anar cap a Conserves Coll...seguint aprenent i meravellant-me de com d'una bonica aficció n'han fet una feina...ja bé sigui pels bolets o per les tòfones...

I descobrir coses del món de les tòfones...crec que en vaig sortir encisada per l'olor de les tòfones... (ja estic maquinant quina recepta en faré amb el que vaig comprar a ca la Montse i el Manel Coll) Gràcies per compartir amb nosaltres el voste món! I us felicito per com ho transmeteu!

Després d'un kit kat per a dinar...sense comentaris del dinar...(post a banda!)
Visita a ca l'Elies Miró...només d'entrar a l'improvisat obrador l'olor a xocolata havia endolcit els meus pensaments...com l'Elies en persona ens va donar una classe magistral per a fer uns bombons...sencill i fàcil...crec que si haguèssim fet un examen després de classe hagués tret molt bona nota, i tot gràcies al professor!
I com no...tots meravellats del praliné que ens va preparar...
A part dels dos tipus de bombons que en va fer, ja ens havia preparat una petita mostra per a degustar...i tots diferents!Una passada!
I ja vem poder entreveure alguna MONA de xocolata que aviat ja estaran al mercat...
I que més puc dir...no sé........dir que si tanco els ulls vec una seqüència d'imatges que em recorden un dia fantàstic a Castellterçol...i que me'n alegro de poder haver-hi estat....i que queden mil coses per dir...però aniran sortint...
Ptnts a tots!
I un cop més gràcies Manel per tot!

10 comentaris

 1. Primer comentari meu aquí... En primer lloc agrair-te els comentaris que has deixat al meu blog... Veig que ets de Cambrils, mentre que jo hi passo algun cap de setmana... I si tens aluna recomanació, jo encantat de provar-la.
  I si que es cert que no varem parlar.. però com jo era nou, estava molt despistat.

  ResponElimina
 2. si vas arribar a casa amb un somriure als llavis, va valer la pena la feina.

  ResponElimina
 3. ostres! acabo de veure la crònica, i ara mateix l'enllaço.
  Nosaltres també vam arribar cansats però molt satisfets del dia, de conèixer tanta gent maca, i de compartir un munt de sensacions i emocions junts.
  No sabia que ets de Cambrils!
  Besets!

  ResponElimina
 4. Trobo que has descrit perfectament el caliu que vam viure, malgrat el fred!. Repetirem, per descomptat!.

  ResponElimina
 5. Marta; Doncs tanca els ulls hi torna a fer un altra crónica... que vaigin sortint totes aquestes petites "observacions" que potser se ens van passar... i amb un somriure als llavis també :-D

  ResponElimina
 6. Que bé que us ho vau passar...i no m'estranya amb el bon rotllo que hi ha!!! :)
  LLàstima no haver pogut venir...sort de les cròniques!
  Petunets,
  Eva.

  ResponElimina
 7. Va ser un dia fantàstic, oi? Ja tinc ganes de fer la propera ;)

  ResponElimina
 8. Vam estar bé, veritat? I un munt de coses noves ens van passar epr davant i , a menys per mi, fer de la meva família virtual una "família" amb cares i ulls... va estar bé, veritat?
  PTNTS
  Dolça

  ResponElimina
 9. Va ser un dia magnífic, per tot però sobretot per posar cares als blocs, vam gaudir molt de la teva presencia
  Un peto

  ResponElimina
 10. Jo només puc parlar per la traca final a cal bomboner... va ser genial!

  ResponElimina