Receptes de Mercat: Polleria Montse!

Dimarts, anem al Mercat del Carrilet de Reus, ja només em faltarà una recepta del Mercat del Carrilet, aviat faré la visita!

Avui tocava anar a la Polleria Montse, la Montse va arribar al mercat del Carrilet l'any 89, ella és de La Rioja, però va fer cap a Reus, i aquí s'ha quedat.


La Montse!


Ella estava indecisa amb la recepta, volia fer guatlles:



O fiambre de pollastre:




Quina recepta farem? Al final es va decidir pel fiambre de pollastre, com que anem cap a l'estiu, calor, platges i piscines... arribes a casa amb gana i poques ganes de cuinar i cada cop més, quan més preparat estigui millor. La Montse ens l'ha preparat: el fa amb pit de pollastre obert i el farceix de pernil dolç, formatge, cansalada, poma i festucs. El tanca amb una reixa de fill i ho bull. El ven embolicat com si fos un xoriço, però de color clar. La sorpresa és quan el talles. El pots acompanyar amb amanida, amb arròs bullit, menjar-te'l sol... però menges embotit de manera saludable.

A mi em va semblar perfecte! Entre setmana els meus horaris són una mica caòtics, i sóc la reina de les carmanyoles per aprofitar al màxim el meu temps. I si tens un àpat a casa és un bon entrant.

Per dinar el vaig acompanyar amb arròs bullit i espinacs, i un bon raig d'oli d'oliva verge extra:



La poma i els festucs l'hi dona un gust súper especial! Gràcies Montse per descobrir-me una manera de menjar el pollastre diferent!

I jo feliç de poder-lo incorporar als meus àpats de cada dia. I el proper cop que tingui convidats a sopar, serà un entrant deliciós!!



I moltes gràcies Mercats de Reus per deixar-me fer aquesta ruta pels nostres mercats!!!

I si voleu veure totes les receptes que he fet fins ara, aquí les teniu:


Roast Beef de la Isabel,
Bacallà a la cassola de la Maria
Llomillets de carxofa de la Carme,
La Rajada a l'all cremat de la Patrícia,
El remenat de bolets del Pere, 
els antulls de la Feli i la Toñi
 Els calamarcets de la Pili








Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada