...ganxet pintxo...

La setmana passada vaig fer vacances, i vaig fer de guiri per Reus...aprofitant que el dia 3 de Novembre va començar la ruta del "GANXET PINXO" a Reus...fot-li que és de Reus...una ruta de tapes que durarà fins el dia 13 de Novembre, per 2,5€ pots degustar una tapa i una cervesa a 41 establiments de la població. He de dir, que a vegades pots canviar la cervesa per altri, però a vegades no!!!

La intenció era fer els 41 establiments per aconseguir una samarreta de les que regalaven si eres un dels primers en acabar tota la Ruta. Un cop començada la ruta, vaig veure que seria impossible fer-los tots, m'hagués sortit la samarreta un pèl cara, i hagués acabat un pèl borratxa, o molt!!!!

Vaig començar a MARC'S PASTISSERIA a la Riera Miró nº72...quan vaig veure el tríptic vaig pensar, aquesta l'he de probar...i... com que era pel matí, vaig demanar si en lloc de cervesa podia acompanyar-lo amb aigua...doncs no! Aquesta tapa s'acompanya de una copa de moscatell...mmm bona tria!



Delícia provençal: Macarró de foie gras amb gelatina de vi...Brutal!!!


(he de dir que la copa de moscatell no me la vaig acabar...però no per que no fos bona!!!)

Al vespre, sopar de tapes, vem começar pel restaurant ARRELS al C/Vilar nº5, un restaurant que hem anat varies vegades a sopar, ens van oferir una Petita coca d'oli amb llagostí...moooolt bona...portava una mena de salsa de kétchup marinada i ceba caramelitzada...



(en aquesta foto podeu veure tota la logística...has de votar a 3 establiments i entres en un sorteig de 3 premis...)

Després cap al FLAPS CAFÉ, voliem veure com el Víctor ens feia un Flaps Pintxo: pa de motlle, paté, tomàquet, formatge, maionesa i ou de guatlla...el sorprenent és que l'ou té la mateixa forma que el seu logo...mireu la foto de baix!!



Felicitats Víctor molt lograt!!!




Cal Marc
al C/Sant Elies nº 13...El Vitxet...una llesca de pa torrat amb escalivada i calamar a la planxa farcit de ceba confitada...




Bon Mar
a la Raval de Jesús nº11...Ensaladilla ganxeta amb pols d'avellana...un bar dels de tota la vida, dels d'anar-hi a fer les tapaes de sempre...una delíciosa ensaladilla com les fetes a casa!




Peixateries 8, al C/Peixateries velles nº3, una tapa de bacallà...i no va dir res...tripes de ballà amb botifarra negra, escuma de brandada i bacallà amb tempura, mel i pinyons...



La resta, un altre dia...de moment en porto 7, hi ha un lloc que ja hi he anat dos cops i no en tenien, grrrr!!!..fins el 13 de Novembre tinc temps!

De tapes per Reus, m'ha anat bé per saber algun nom d'algun carrer, no us passa que estàs tip de passar per un carrer i no t'has fixat mai en el nom...doncs a mi si!!!

3 comentaris

  1. que suerte estar de vacaciones y poder saborear estas maravillas,sigue disfrutando y contandolo que alguna idea pillaremos seguro
    petons

    ResponElimina
  2. Ui, ui, ui!! Ara mateix li dic al Xavi que quan baixem a la vostra ciutat! Quina bona pinta que fa tot!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  3. Unes tapes força originals, aquets concursos ban força bé per conèixer nous locals, i si no per que sapiguem els noms dels carrers, a qui no li hagi passat això que aixequi la ma.
    Petons

    ResponElimina