Hiziki sobre crema de xampinyons...

Avui la crema de xampinyons me l'he menjat amb hiziki!!!

L'Hiziki és una alga de mar, les utilitzen al Japó, i tenen moltes propietats beneficioses per l'organisme té molt de calci (més que la llet) i vitamina B12...diuen que va bé per moltes coses...ho podeu trobar tot aquí




La crema de xampinyons ja la tenia feta d'ahir, l'he posat a escalfar.

Les hizikis...les he tingut 30 minuts amb aigua i després les he passat per la paella amb una mica d'oli ja calent...les he posat sobre la crema...i aquí en teniu la versió oriental!

Boníssim!

11 comentaris

  1. La crema trobe que t'ha quedat genial. Eixes algues que uses als plats, on les trobes? Tenen noms que em resulten molt curiosos. Salutacions

    ResponElimina
  2. Les algues són en general molt bones per aportar certs nutrients... però per exemple no són gaire aconsellables per als que tinguin hipertensió. Com que jo m'ho haig de cuidar (per això de moment no en tinc, perque de forma natural hi tendeixo) en menjo poquetes. Tot i que les trobo delicioses.

    Aquestes hiziki no les he tastat mai...:(

    ResponElimina
  3. Som neòfits totals pel que fa a les algues, menys mal que tu ens instrueixes, guapa! petons.

    ResponElimina
  4. Saps que per un problema que tinc d'ossos em van comentar lo de les algues....però la veritat ho desconec totalment...aquesta recepte em va de perles...
    petons

    ResponElimina
  5. No conec gens les algues. Per començar, llegiré la referència que dones en el teu post. Queden cruixents, passades per la paella?

    ResponElimina
  6. Ni idea d'algues però per les propietats que dius que tenen sonen molt interessants!!

    ResponElimina
  7. No sé, a mi això de les algues... la veritat és que no m'hi he llençat mai, però si tu dius boníssim potser caldria probar-ho, no et sembla?

    PTNTS Dolça

    ResponElimina
  8. Durant un temps em va donar per cuinar amb algues, però la veritat és que ara fa dies que no hi penso: hi tornaré, són delicioses!

    ResponElimina
  9. Ultimament també "experimento" amb algues i m'agraden molt els resultats, el que ens porposes m'agrada molt, serà cosa de fer-ho.

    Petons

    ResponElimina
  10. Sento molta curiositat per les algues, però encara no m'he engrescat en experimentar, a veure si faig un cop de cap...
    Petons guapa!

    ResponElimina
  11. No e cuinat mai amb algues, però veien el que tu ens proposes, m’agafen ganes d e provar-les.
    Petons

    ResponElimina