Canelons de bolets

Aquesta recepta ja l'he fet, està aquí...i com no versionada de nou!

Pasta fil.lo
Formatge emental
300gr de xampinyons
100 gr de ceps (dels que vaig "caçar" jo)
2 porros petits
100gr farina
Mig litre de llet
Sal,pebre i oli

En una paella dorar els porros que haurem tallat finets, mentre es va dorant triturem els xampis i els ceps, quan estan dorats els porros els afegim amb una mica més d'oli (hi podeu posar mantega) quan estiguin doradets, afegir la farina tot remenant dos minuts, sal pebrem i anem posant la llet calenta...ho coem a foc lent...i el farcit ja està llest.
Ja podem fer els canelons, amb un full de pasta fil.lo la partim per la meitat i la tallem de manera que en surten dos canelos de cada una, omplim amb el farcit, i els anem posant en una safata d'anar al forn, que abans haurem pintat amb oli (un parell de safates).

Pre-escalfar el forn a 180º i posar les safates de canelons que abans haurem posat formatge ratllat pel damunt...quan està torradet llest (la pasta fil.lo triga uns 12 minuts a coure's)

Per acompanyar i havent trovat aquests camagrocs, mentre es gratinen els canelons al forn, els passem per una paella amb una mica d'oli i sal:

I muntem el plat:






...la ventatja, poder tenir-los preparats del dia abans...
El resutat molt bo!
Aquesta recepta està treta del curs: Cuina per Festes que vaig fer el mes de Novembre, malgrat és una verssió!!!

4 comentaris

  1. Marta; Amb la variació està el gust... i si ja està feta i es versiona diferent, aquest és l'encant de la cuina. Potser a la cuina tot està inventat... però sempre surt alguna cosa "amagada"... Que vaigi de gust Marta¡¡ Josepb.

    ResponElimina
  2. magnífics canelons, i l'afegit dels camagrocs, excel·lent, a mi la veritat és que cada dia m'agraden més.

    ResponElimina
  3. Els canelons amb pasta filo han de quedar més cruixents i lleugers que els normals... I el farcit de bolets m'encanta, molt més que els de carn.

    ResponElimina
  4. Carai uns canelons de luxe amb els ceps, i amb un acompanyament deliciós, els camagrocs, dos dels bolets que mes ens agraden ummmmmm.
    petons

    ResponElimina