Fals iogurt...

Moments de crisis, voler no veure llet i ser una addicta als iogurts!!! Tot és qüestió de replantejar l'alimentació, substituir la llet per begudes d'espelta, d'arròs, d'avena...i buscar altres coses per substituir el iogurt.

Quan era joveneta i volia ser vegetariana, vaig comprar-me el llibre "LA NUEVA COCINA ENERGÉTICA" de la Montse Bradford, allà va quedar, vaig pensar que era tot massa complicat i la meva mare no estava disposada a fer-me àpats especials per a mi... ja tenia prou feina...a mi em va semblar bé, i jo tampoc volia prescindir del pernil salat!!! 

Darrerament amb l'embaràs i la lactància he llegit moltes coses sobre la llet, i no precisament a favor. De llet fa molt temps que no en prenc, només en gasto pels pastissos, però en canvi els iogurts són els meus aliats...i haver-los de substituir ha estat cosa complicada fins que he trobat aquesta recepta, que precisament és de la Rosa Segarra una professora de Cuina Energètica, he tret la pols del llibre de la Montse Bradford i he incorporat les algues a la nostra alimentació, i...alguna recepta com aquest fals iogurt de la Rosa.

(com sempre versionant la recepta!!!)





1 kg de pomes Golden pelades i tallades a quarts
2 plàtans tallats a rodanxes
1 got de beguda d'espelta
1 beina de vainilla
Ratlladura d'una llimona i una mica del seu suc
un pols de sal

Posar-ho tot dins un cassó a foc mitjà i posar tots els ingredients dins, passada mitja hora parem el foc. Ho triturem amb el turmix i posem la barreja dins de pots de iogurt de vidre (reciclats!!!) els deixem refredar i a la nevera...





Substitut ideal dels iogurts...i començant a practicar per quan el Pol incorpori la fruita als seus àpats!
Publica un comentari a l'entrada