Pollastre al curry...

A mesura que van passant els dies tot va tornant a la normalitat...un petit per casa altera el que era el teu dia a dia, però poc a poc vas tornant a fer allò que feies per exemple: compartir la cuina...amb la variació: mentre el petit dorm... Fer plans del que menjarem... i com... una recepta que havia de ser d'una manera...ha acabat d'aquesta!!! 

El llibre de cuina Índia, INDIAN FOOD MADE EASY by ANJUM ANAND, el vaig comprar a Londres, allà aquesta noia fa un programa a la BBC, o almenys el feia quan jo hi era!!!  Era genial veure-la, tenia una cuina enorme i feia els plats fàcils i atractius. I com que l'entenia quan parlava intentava veure-la sempre.

Aquesta cuina o t'agrada o no, és força especiada i fins i tot picant, l'avantatja és que si t'ho fas tu pots adequar-lo als teus gustos...sempre versionant...provant coses noves i aprofitant aquelles especies que van venir de Tailàndia...

De les espècies que necessitarem...per un costat una cullerada petita de chilli vermell i dues cullerades de garam masala o curry ( depèn del lloc en diuen d'una manera o d'una altra!)
I per altra banda els claus, el cardamom i la canyella...
Necessitem:

2 pits de pollastre tallats a trossets petits
Oli
1 all tallat petit
2 cebes tallades fines
Un tros de gingebre tallat petit
2 tomàquets ratllats
Aigua
Les espècies

En una cassola posem l'oli i passem els claus, el cardamom i la canyella durant 20 segons tot seguit la ceba, anem remenant i passats deu minuts afegim els alls i el gingebre, la sal i la resta d'espècies, remenem tot bé deu segons i  en aquest punt afegim el tomàquet ratllat, ho deixem uns deu minuts. Passat aquest temps tirem el pollastre i deixem que es cogui cinc minuts. Posem l'aigua i tapem la cassola. Que cogui tot plegat vint minuts, passat el temps destapem, tastem, si cal li afegim sal, i si no s'ha begut l'aigua ho deixem deu minuts més, quan més lent es faci més bo estarà!!!


Llest per a menjar...

2 comentaris

Marina A.F. ha dit...

Ha de ser ben bo, aquest pollastre. Les espècies m'encanten. Petons

M Glòria ha dit...

Jo sóc dels que no... tot el que està massa especiat no m'acaba de fer el pes... què hi farem!!

PTNTS
Dolça