Del boletus aereus a l'amanita caesarea...

Els bolets...puc afirmar que m'encanten...i si els he trobat jo... fins i tot m'emociono!!!!

...Enguany em preveien (a mi!!!!) un any xungo!!! Es veu que no puc anar a la muntanya embarassada!!! Jo sé que ho fan per fer-me enfadar, però mentre pugui...la muntanya em veurà passejar, i si tinc la sort que algun bolet em vegi...cap al cistell...

Aquestes fotos són fetes aquests dies i de diferents llocs: abans i després de les primeres pluges...que no les segones, i totes fetes...a la muntanya!!!! je je je
Ous de reig...a punt d'explotar...
Aquest ja ha explotat!!!
I els amics ceps...aquí jugant a fet i amagar...
Aquí encara havia de ploure!!!
I de com ens els hem menjat: els ou de reig en carpaccio...

I els ceps, en crema...
I si voleu descobrir de quines altres maneres es poden cuinar...el passat 19 de Setembre, la Mariona Quadrada i en Josep Borrell ens van fer la presentació del seu 5è llibre..."Bolets. La saó de boscos i prats" a la Biblioteca Xavier Amoròs de Reus. Aquell dia queien 4 gotes , i els bolets encara no havíen fet acte de presència...però finalment ja han començat a sortir... Per a fer salivera ens van presentar un recull d'un centenar de receptes...ben explicades i fotografiades deliciosament...ara a posar-les en pràctica!!!

3 comentaris

 1. El llibre maquíssim, però les teves troballes... sense paraules!!!!

  PTNTS
  Dolça

  ResponElimina
 2. Els bolets que has trobat són un vici...

  ResponElimina
 3. Queda apuntat el llibre. Per cert, quins bolets més bons!!!

  ResponElimina