Del boletus aereus a l'amanita caesarea...

Els bolets...puc afirmar que m'encanten...i si els he trobat jo... fins i tot m'emociono!!!!

...Enguany em preveien (a mi!!!!) un any xungo!!! Es veu que no puc anar a la muntanya embarassada!!! Jo sé que ho fan per fer-me enfadar, però mentre pugui...la muntanya em veurà passejar, i si tinc la sort que algun bolet em vegi...cap al cistell...

Aquestes fotos són fetes aquests dies i de diferents llocs: abans i després de les primeres pluges...que no les segones, i totes fetes...a la muntanya!!!! je je je
Ous de reig...a punt d'explotar...
Aquest ja ha explotat!!!
I els amics ceps...aquí jugant a fet i amagar...
Aquí encara havia de ploure!!!
I de com ens els hem menjat: els ou de reig en carpaccio...

I els ceps, en crema...
I si voleu descobrir de quines altres maneres es poden cuinar...el passat 19 de Setembre, la Mariona Quadrada i en Josep Borrell ens van fer la presentació del seu 5è llibre..."Bolets. La saó de boscos i prats" a la Biblioteca Xavier Amoròs de Reus. Aquell dia queien 4 gotes , i els bolets encara no havíen fet acte de presència...però finalment ja han començat a sortir... Per a fer salivera ens van presentar un recull d'un centenar de receptes...ben explicades i fotografiades deliciosament...ara a posar-les en pràctica!!!

3 comentaris

  1. El llibre maquíssim, però les teves troballes... sense paraules!!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. Queda apuntat el llibre. Per cert, quins bolets més bons!!!

    ResponElimina