1 mes....

No tinc excusa...o si!!! 

La veritat és que en un mes pots fer moltes coses, entre elles canviar de pis...hem abandonat el nostre niuet d'amor...una passada d'apartament que estic segura que no enyorarem, però serà part del nostre record...aquell piset tant monu!!!! Per canviar-nos a un pis més gran!!! VISCA!!!! amb major llibertat...tinc la cuina més gran...je je je!!!

La veritat és que el canvi ha valgut la pena!!! Encara falten cosetes...entre elles Internet...però avui, per sort, ja m'han tornat a activar el mòdem USB...un pèl més lent...però funciona!!!!

Entre mig també he fet vacances...dues setmanes...de trasllat...sort dels dies de vacances i de l'ajuda incondicional del meu pare, per poder fer i desfer caixes, i algun viatget al mític IKEA...quines ganes en tinc que estigui obert a Tarragona!!!!

Ara ja completament instal.lats...ja hem puc posar al dia de tot...com es pot arribar a enyorar una connexió com déu mana, i això que jo no estic gent viciada...rependre el blog...somi-hi doncs...que algú em deu trobar a faltar...o no!!! Je je je...

3 comentaris

 1. Bentornada Marta!
  I sí que se t'enyorava!!
  Caram quins canvis més xulos, en tots els senits! ;)
  Molts petons!!!

  ResponElimina
 2. I per cert, nosaltres t'enyoravem....però i tu a nosaltres?????

  Ptnts
  Dolça

  ResponElimina