Aperitiu per a un sopar especial!!!!

Dels preparatius d'un sopar especial...l'Albert ha fet 40 anys!!! A tots ens arribarà...tard o d'hora!!!

Quan pensava que havia de fer sopar, ho tenia mooolt clar: canelons de ceps...és un d'aquells plats que l'Albert em deia...no me'n has fet mai!!! De ceps frescos, tot i que se'n troben al mercat, els preus estan abusius...i els frescos encara trigaran a arribar...però cada dia menys!
 Per tant solventat el plat amb uns ceps congelats!! La foto...ni menys hi vaig pensar!

 Però és clar, havia de fer quelcom pel davant...alguna cosa que no ens atipés massa, i que fos ràpid de fer...
 Amb el trasllat tenia coses que necessitava a l'altre pis...per tant aquesta és una recepta a millorar...i d'altres que vaig comprar per aquell dia!!! I el que em faltava era temps...doncs aquell dia teníem una cita a les vuit del vespre...i el sopar l'havia de deixar enllestit abans...(pendent de muntar!)

 La idea era fer pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà... però en format "posh"...
Necessitava les copes per presentar-lo! i els ingredients...el bacallà, comprat el dia abans salat i posat en aigua. Els pebrots de piquillo i les boles d'oli!

 Per a fer la brandada de la recepta de la Carme Ruscalleda que ens explica al "Cuinar per ser feliç"... versionada és clar!

Necessitem
250grs de bacallà remullat
4 grans d'all
100ml d'oli d'oliva verge
20 ml de llet (la recepta és amb crema de llet...però pel que en necessitava...llet!)

Jo vaig comprar el bacallà esmicolat i salat, el vaig dessalar des del dia abans canviant-li l'aigua tres cops. Tallar els alls pelat en lamines fines. En un cassó petit posar l'oli i fregir els alls, amb la idea que quedi l'oli perfumat, després els retirem.
Posar el bacallà en un altre cassó amb aigua, i deixar just fins comença a arrencar el bull. Escórrer i afegir-li l'oli calent. Ho triturem amb el minipimer, i afegim la llet i tornem a triturar...la brandada ja està llesta. 
Triturem amb el minipimer els pebrots del piquillo, si hi ha alguna pell la traiem. I ja podem muntar el plat: En una copa hi posem els pebrots triturats al fons, al damunt hi posem la brandada i per sobre el caviar d'oli...per fi aconseguit!!!!


El caviar d'oli...comprat de la casa CAVIAROLI...el podeu trobar aquí !!

Un sopar especial...

7 comentaris

  1. Home queda molt xula aquesta versió de piquillos "farcits"!! I que fort això del caviaroli!! En buscaré per sorprendre un dia als de casa!

    Molts petons!!

    ResponElimina
  2. Ah! Per cert! Felicitats pels 40 de l'Albert!!! :D

    ResponElimina
  3. Que xulo presentat així!
    El caviaroli a l'Orangette?

    Tots hi arribarem als 40? Uns quants anys enrere,Jijiji

    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  4. Jo també m'oblido sovint de la foto...estem tan posats a la cuina i desprès a la taula que si no vigilem...oi? Aquests canelons que no expliques m'han fet volar la imaginació, hehehe
    Jordi

    ResponElimina
  5. Un aperitiu molt bo, tinc que mirar si trobo el caviaroli !!

    ResponElimina
  6. Bon dia, molt agraïts de que compteu amb el nostre producte. Per els interesat el podeu trobar facilment aqui: http://www.elmeurebostonline.cat/index.php?arxiu=fitxa_producte&id=142218&id_subfamilia=8234&id_familia=3149&cercador=&ve_cercador=&nom=CAVIAROLI


    :D

    ResponElimina