III Jornades de Romesco de Tarragona...

Dimecres 10 d'Octubre vem ser convidats pel Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i Tarragona Gastronòmica a la presentació per a bloggers del Tasta Romesco, just aquest cap de setmana (del 10 al 13 d'octubre) la prèvia de les III Jornades del Romesco de Tarragona, del dia 11 d'octubre fins al 28 d'octubre on molts dels restaurants de Tarragona estan engalanats amb aquesta banderola i allà podeu gaudir del seu menú  romescaire!!!

Va ser una vetllada per Tarragona que va començar pujant al Trenet Turístic... Ens va portar del Serrallo fins al Pla de la Seu...un breu recorregut en trenet per la ciutat, allò que sols fer quan visites una ciutat desconeguda, i mai fas quan visites uns ciutat que ja estat acostumat a anar-hi...curiòs no?

 Tal i com va fer INÈDIT amb les Jornades del Peix Blau de Tarragona, aquest cop també patrocinava aquest esdeveniment, ella sempre hi és...


Dels 34 restaurants participants vem fer la mostra en 6 d'ells, 2 a la PART ALTA, 2 al CENTRE i per acabar 2 al SERRALLO....ens van deixar tastar cada un el seu romesco, aquesta picada que tothom coneix i que tothom posa a la pràctica, a la seva manera!!!! I com pot canviar un plat el fet de portar-la o no!!! Aquí una mostra!

 Comencem doncs per la primera! Als ARCS RESTAURANT ens van oferir el Salmorejo de romesco amb broqueta de llagostins i poma...una delícia per iniciar una tarda que una pluja fina podria haver espatllat i no ho va fer!!!


El DEGVSTA ens va presentar uns Saquets cruixents de botifarra blanca, shitakes, ceba confitada i salsa de romesco...curiosa combinació!

Ja deixant la Part Alta, cap al Centre on el DE VINS ens va presentar un Dau de bacallà confitat amb salsa de romesco suau, aquest restaurant va ser guardonat amb dues forquilles d'or a les I Tarragona de Tapes...i que aquesta tapa encara la podeu degustar allà!


Dins l'hotel Urbis Centre, al costat del Mercat Central, hi ha el Restaurant CLÓCVLA que ens va presentar la Coca de pa amb llesques de llom fred a la sal i romesco...

Per sort, ja havia parat de ploure i cap al Serrallo, ens vem aturar al XALOC a tastar Patates estil braves, confitades amb romesco i allioli...

I per acabar al BALANDRA que ens va oferir un Pinxo de rap i gambes banyat amb romesco per acabar...boníssim...

...Acabàvem aquest passeig fora d'hores, però tot complert...cada restaurant ens va fer la presentació de la seva tapa i ens va demanar l'opinió... acompanyats per l'Ivan de Tarragona Gastronòmica, la Patrícia regidora de Comerç i Turisme, entre d'altres, com l'Anna que representa els restaurants de la Part Alta, i els bloggers...la Nani i l'Ivo, la Mireia i la Bet, la Mar i el seu home, i la Sílvia i la Montse, faltava la Glòria...però era allà en pensament!!!

 Al final un present, una INÈDIT cap a casa...per fer els nostres maridatges!!! Visca

 Gràcies de nou a tots, i fins la propera!!!

2 comentaris

  1. Gràcies per pensar en mi... jo vaig pensar molt en vosaltres!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. Un placer haber coincidido con vosotros y haber desvirtualizado.

    Saludos,
    Silvia

    ResponElimina