Makis


He de dir que a finals de gener vaig fer un taller de cuina japonesa, un parell de dilluns...vaig disfrutar molt...i com no a posar-ho en pràctica!

Primera experiència preparar l'arròs pel sushi, que és el mateix que fem servir per fer el Maki. Va quedar prou bé, però cal millorar doncs les mesures de vinagre encara no les domino. Ja us ho explicaré quan ho domini...


Necessitem un estri que es diu: SUNOKO és com una persiana en petit

Alga del tipus NORI ja torrada

Arròs

i per omplir els Makis...jo hi vaig posar cogombres i surimi (altrament conegut com a palets de cranc)


Per fer-los...posar damunt del Sunoko una alga nori, al damunt hi posem l'arròs per tota l'alga, sense que arrivi a les puntes (doncs s'ha d'enrotllar), al mig i posem el cogombre i el surimi...i ho enrotllem...queda un caneló llarg de color negre, ho tallem en parts iguals i...a menjar sucat amb una mica de soja.


Era un aperitiu... jo vaig disfrutar molt fent-los, i més menjant-los, sé que a tothom no li agradarà de la mateixa manera que jo no em menjaré mai uns "callos".

1 comentari

  1. yipiiii!!! Quina bona pinta. Ho havia vist fer alguna vegada en canal cocina. Gràcies per les explicacions.

    petons

    ResponElimina