Ja estic aquí!!!

Tot va començar un 23 de Setembre, bé, tot just el 23 precisament no...però començar llavors...diguem que la possiblitat de fer una mermelada amb uns fruits trovats a la muntanya...i l'acudit...els penjaré al blog....llavors va començar... Havia de començar amb un "Pa de Nous" recepta que la tinc completament dominada...però primer com ho havia de fer???? La Berta em va dir com....i aquí estic...no sé si tindrà molt futur però ho intentaré. Del 23 de setembre fins avui han passat uns quants dies...però ja tinc títol: PADENOUS ha guanyat en Joan...i primer blog, que poc m'agrada escriure...serà la manera!
A veure qui pot més!!!

5 comentaris

 1. doncs ja pots començar a posar receptes! així no caldrà que t'ho pregunti directament......en cas de dubte vindré a buscar-te aquí!

  una abraçada,

  berta

  ResponElimina
 2. Visca ja tenim un bloc més a la família!

  Per cert, que fúcsia! m'agrada el nom...

  Una abraçada!
  jaume

  ResponElimina
 3. Endavant les "hatxes" que no sigui dit que no tens "claca". A veure si n'aprenem força i ens ajudes a variar els nostres menus diaris.

  ResponElimina
 4. m'agrada molt aquest nom de pa de nous sensepanses!!! jo també sóc d'aquestes!

  ResponElimina
 5. Pero bueno, bueno. Si estàs feta una gran cuinera!!!(ja li pots fer la competència a la Ruscalleda)(jaja). Seguix fent bons menjars i ....ànims!!!!!
  petons.

  Glòria

  ResponElimina