Sneckens per el nordic bruch amb www.marinacabero.com

Quan una recepta porta una història al darrera sembla que sigui més bona! I sembla que aquesta recepta sempre em porta molt bones històries...
El primer cop que vaig fer Sneckens va ser per que preparàvem l'escapada que solem fer cada any per aquestes dates sense peque, però enguany sembla que la farem a l'octubre (motius de calendari!), ens adaptem a tot!! Copenhague haurà d'esperar!!!

Em va quedar l'aventura nòrdica pendent, i no sé per què, un dia parlant amb la compi de feina em va proposar de fer una taula nòrdica! Deixeu-me dir que la Marina, a part de compi, és amiga i una gran instagramer, que té el seu propi bloc amb estil nòrdic 100%, ella decoració i jo el menjar! Guai!

Em feia especial il·lusió doncs ella te molt gust amb les coses que fa! I unes fotos que se'm cau la baba quan les veig!!! I per altra banda vam xalar molt amb els preparatius i el dia que ho vam preparar em va passar el temps volant! Sessió de rissoteràpia assegurada!!!! ;)


Com podia triar la millor taula? El meu referent va ser el moviment hygge... moltes coses dolçes i evidentment el salmó, producte nòrdic per excel·lència! Taula nòrdic-catalana a punt!

Ja teníem la taula de casa la Marina, més o menys la idea del menjar, ens faltaven els props!

Cap al MuyMuchoReus a buscar-los, vam parlar ells i ens els van proporcionar!
Ja ho teniem tot per muntar la nostra #taulanordica

Comencem amb la recepta dels Sneckens, la versió llarga de la recepta la podeu veure aquí, on vaig fer jo mateixa la pasta de full, no és complicada de fer, però necessites temps per fer-la! Va ser un moment hygge total!

Aquest cop vaig comprar la pasta de full ja feta

Necessitem:

Pasta de full (que sigui rectangular)
Taronja confitada
Melmelada de taronja
Ou batut
Festucs

Estirem la pasta de full, hi escampem la melmelada per tota la superfície, excepte per les vores. Tallem la taronja confitada en trossos petits i els escampem pel mig, repartits sobre la melmelada.
Pintem les vores amb ou. I enrotllem la pasta de full. L'emboliquem amb paper film, i el deixem uns vint minuts a la nevera. Ho traiem i el tallem a trossos més o menys de un dit i mig de gruix.
Els posem sobre la safata d'anar al forn, els pintem amb l'ou batut i posem els festucs trossejats per sobre. (Els vaig comprar sencers, pelar i trossejar a tall de ganivet!)

Tenim el forn pre-escalfat a 180º, posem la safata dins uns 15 minuts.

LLestos per a menjar!


Per servir, uns quants festucs més i unes peles de taronja i llimona!



La Marina te una casa preciosa, el que em va encantar és la cuineta de fusta, on les seves nenes hi juguen.... Genial!
Si voleu veure com vam aprofitar tots els props del MUYMUCHOREUS podeu veure-ho aquí, ideals manera de col.locar-los Marina!!! i dintre d'uns dies la resta de receptes al meu bloc.

Si voleu veure el goig que va fer el resultat final:


Un agraïment especial per a MuyMucho Reus i un altre agraïment a la Marina per ser com és!

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada