Calçotada davant el mar a Portofino Salou!

Calçotades en marxa!

Us agraden? A mi si! Viure al Baix Camp és un luxe! Tens la muntanya o la platja a 10 minuts! Què vols fer avui, muntanya? Doncs cap amunt! Fa bo, fem platja? doncs cap avall!
Comença l'època de les calçotades i a casa sempre les fem a la muntanya, és el dia que aprofites per posar-te aquells texans vellots i el jersei de calçotada i vas a embrutar-te les mans amb una colla d'amics (ara quasi tots amb fills) i comences ben d'hora i acabes ben tard!

Avui però, farem muntanya a la platja! Anem de calçotada a un restaurant de Salou, el  Portofino (ara Portofino Grand Cafe)!

#calçotadadavantelmar

Glòria, cap a Salou!!!

Sempre havia sigut reacia a celebrar calçotades al restaurant, però d'uns anys ençà reconec que és el més còmode i si ho fan davant del mar, un luxe! He de dir que amb el dia que feia ahir, avui no ens ha acompanyat...però hem retornat a un restaurant que feia temps que no hi anava, un restaurant que jo m'hi he fet gran, el Portofino Salou, amb 19 anys a punt de fer-ne vint, treballava a Salou, anar al Portofino a sopar i després a treballar era el dia a dia dels caps de setmana, després més gran van caure bastants àpats de dijous i unes quantes celebracions de cap d'any... retornar-hi m'ha portat records...



El Portofino està ubicat al Passeig Jaume I de Salou, i de fora segueix sent el mateix però de dins ha canviat tot, excepte el forn de les pizzes! Fa un parell d'anys que la família Battini el torna a gestionar, amb l'Enzo al capdavant, i no només han renovat el local, sinó també han incorporat a la carta la proposta d'una Calçotada davant del mar, manera genial d'aprofitar la ubicació, el producte de proximitat i les tradicions!

Hem començat amb un vermut de Reus amb patates, olives i fuet!



Teula de calçots amb la salsa de romesco: calçots DO de Valls i la salsa amb la recepta de la mare de l'Enzo!



Parrillada de carn



Crema catalana



Músic



Vi, aigua i cafè!

Hi tornarem i renegociarem el menú, doncs nosaltres si anem de calçotada, anem de calçotada i canviarem la carn, per més calçots!!

Gràcies a Comunicació Externa per convidar-nos complicat en dijous, però al final tot lligat!

Hem compartit taula amb Diari de Tarragona , Reusdigital, Setmanari el Vallenc, Nova Conca Diari, Canal Reus TV, Infocamp.cat, Tarragona 21, Diari Més, RNE, Rose d'Amigastronomicas, Felix Llobell, i la Glòria de Nototsonpostres #tarragonaempresarial

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada