Crême Brûlée pel repte del Cooking the Chef-Donna Hay!

Hola, ha passat molt de temps des del darrer Cooking the Chef que publico! La veritat és que em vaig quedar amb les ganes de publicar, però per diversos motius arribava final de mes i la recepta, la foto i el post... "brillaban por su ausencia"

Abans de res ... Molt bon any a tots 2018!!!I, gràcies Món i Aisha per fer aquest repte possible, els meus millors desitjos!

Quan vaig rebre el correu de la primer Cooking the chef de l'any...quina sorpresa la Donna Hay! Em vaig emocionar i tot, va ser el meu primer llibre de cuina del que ara és la meva biblioteca de llibres de cuina, llavors aquell llibre era tota una innovació, unes fotografies que només de veure-les t'entrava la gana... malauradament mai vaig copiar aquelles fotografies, sinó ara seria una experta fotògrafa gastronòmica! I us ho explico, per que llavors jo tenia vint anys, pardalets al cap i ni passió per la cuina ni molt menys un bloc... per no tenir, ni teníem internet a casa!!! Com han canviat les coses des de llavors... després aquell llibre es va anar omplint de pols a les estanteries, i el dia que el vaig consultar per a fer una recepta em va decepcionar una mica.

Avui us porto una recepta de la Donna Hay del seu llibre "La nueva cocina" la Crême Brûlée, aquesta va ser una de les receptes que vaig fer llavors i vaig fracassar, ara us la porto, la recepta ha estat un èxit i m'ha portat un munt de records de les meves experiències a la cuina!

Necessitem per a 4 persones 

500 gr de nata 
1 branca de vainilla 
45gr de sucre glaç
5 rovells d'ou
Uns 80gr de sucre per posar per sobre

Primer de tot hem de posar la nata amb la vainilla a foc lent, fins que bulli, després deixem que bulli durant 3 minuts.
Apaguem el foc i el deixem allà 20 minuts, que la branca de vainilla s'infusioni bé.
Traiem la vainilla del cassó.
Afegim els rovells d'ou i el sucre glaç i ho barregem, quan està tot ben integrat ho posem al foc de nou baix, i no parem de remenar. Ha d'espessir.

Un cop agafa la textura que volem, ha de quedar un pèl líquida. Posem la crême dins dels "ramequines" (no sé quin nom es fa servir en català) 'omplirem 4!

Els posem en llauna que pugui anar al forn, plena d'aigua fins a la meitat dels "ramequines"
Posem la llauna al forn pre-escalfat a a 180º durant uns 20 minuts.

Traiem del forn i quan estiguin freds, posem el sucre per sobre i el cremem, jo ho vaig fer amb el bufador, sinó tens la opció de posar-ho dins al forn amb la llauna d'anar al forn plena de glaçons, opció grill i fins que el sucre agafi un color torradet...caramel pur!


Aquí podeu veure el recopilatori de les receptes de la Donna Hay 

Esperant veure-les totes!!!

A pel Cooking the chef!!!

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada