Quinoa...a Falset!!!

La setmana passada estranya...dels 5 dies laborables...tres dilluns i dos diumenges!!! Curiòs no? je je je, els segon diumenge, és a dir dijous cap a Falset...feia un dia fantàstic...però 8º..fred...
A la revista CUINA num 125 ens van portar a dinar, pel preu de 1 menú menjàvem 2, vaja un 2*1 en tota regla!! Dels 20 llocs que ens van proposar quasi vem fer tard en tots, em sembla que a hores d'ara només en queden 3...els altres ja han caducat...per tant, no hi anirem!!!

Falset, ciutat vinícola, amb uns paratges plens de vinyes i reconeguts vins. Capital de comarca... el Priorat...productor de dues DOQ Montsant i Priorat... per sort, a 25 minuts de Reus...sense còrrer...i la veritat una comarca que conec poc, però m'agrada!!!





Vaig conèixer en Maties Fernández, xef del Quinoa, a la fira Hostelcat de Reus, em va sorpendre...i davant la possibilitat d'anar-hi per meitat de preu....només em calia reservar un dia a l'agenda!!!

Menú del dia....

Per començar un aperitiu... gamba, escopinya i sorbet de llimona:



Ens van canviar els entrants, però aquest carpaccio de vedella, va ser un bon canvi:



Una focaccia de sobrassada i formatge:



Escuma calenta de fesols del ganxet amb rovell d'ou poché...



Pollastre de pagès pota blava amb navalla sobre puré de patata...



Formatges amb codonyat...



Gelat de codonyat i fruites tropicals...



Per veure... ÈTIM 2009... el vi de la cooperativa de Falset...garnatxa, sirah i merlot..un DO Monsant a preu de cost!

Al final de l'àpat una mini xerrada amb el Maties...(em va faltar la foto!!!)
...un dijous diferent...

2 comentaris

  1. I tant que va ser diferent Marta... el dijous acostuma a ser el teu dia complert, veritat? ... Doncs aquest si que ho va ser de complert, i rodó, ben rodó!!

    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  2. Un dijous ben rodo com molt bé diu la Dolça, tots els plats tenen un aspecte immillorable Ummm, el lloc el tindrem en compte quan vinguem a buscar l’oli, ja no vindrà d’algun kilòmetre més o menys jejejeje
    Petons

    ResponElimina